Yayın Tarihi:18 07 2017 05:19(986)

15 Temmuz Haftası Anma Programı Gerçekleştirildi

Spormüsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Türk Milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti'nin içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin 15 Temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı hain darbe girişimini, sokaklara dökülen genç, yaşlı, kadın, erkek, her kesimden milyonların bastırdığı o günün anısına anma programı gerçekleştirildi.

Bu destansı gecenin unutulmaması ve gelecek nesillerce mahiyetinin daha iyi benimsenmesi adına Ulusal Bayram ve Genel Tatiller hakkında yapılan değişiklik ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü " olarak belirlenirken, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından;11-16 Temmuz tarihleri "15 Temmuz Anma Haftası" olarak belirlendi.

Anma Haftası Etkinlikleri kapsamında Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün organize ettiği Spor Müsabakaları düzenlendi.

Hafta Kapsamında Atletizm Yarışları, Sokak Basketbolu Turnuvası, Tenis Turnuvası, Yelken Yarışları ve Karate Gösterileri gerçekleştirildi.

15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında dereceye giren sporcular Valilik Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Destanı Programında sahneye davet edilerek madalyaları takdim edildi.

Sporculara Madalyalarını Sinop Valisi Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Kol, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın tarafından takdim edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

1282


Tasarım:DtGaNi