Yayın Tarihi:22 07 2017 04:38(878)

CHP’li Karadeniz: Deprem Kendini Bir Kez Daha Hatırlattı, Hazırlıklı Mıyız?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ege’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki sarsıntı ile depremin kendisini bir kez daha hatırlattığını belirterek, “Türkiye aktif faylarıyla bir deprem ülkesi. Bu can alıcı doğa olayına tam hazırlıklı olmalıyız” dedi.

CHP’li Karadeniz, Bodrum’da yaşanan depremde can kaybının olmamasından dolayı teselli bulduklarını belirterek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İstanköy (Kos) adasında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Sinan Kurtoğlu’na Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileyen Karadeniz, “Coğrafik koşulları bakımından aktif faylar üzerinde bulunan ülkemizde deprem kaçınılmaz. Her zaman karşımıza çıkacaktır. Türkiye aktif faylarıyla bir deprem ülkesi. Depreme karşı tam hazırlıklı olmalıyız” diye konuştu.

Karadeniz, şunları söyledi:

“Türkiye, bir çok depremde on binlerce kurban verdi. Ne yazık ki yıkıcı, can alıcı bu felakete karşı hala tam hazırlıklı değiliz. Önlemler alındığı söyleniyor. Yeterli mi? Hayır, yeterli değil. Ne zaman nerede meydana geleceği belli olmayan deprem gerçeğine karşı daha duyarlı olmalı, daha fazla önlem alınmalıdır.”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: memati 25 07 2017 22:06
aha böyle iyi şeylere kafa yor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76908


Tasarım:DtGaNi