Yayın Tarihi:25 07 2017 04:46(1644)

Başkan Kılıçaslan'dan Teşekkür

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan düğün merasimlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, herkese teşekkür ederek. “22 Temmuz 2017 tarihinde kızımız Şeyma Nur ile oğlumuz Halil’in düğün törenine teşrifleri ile bizleri onurlandıran, başta Sinop Valimiz Sn. Hasan İpek’e, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş’e, İl Başkanımız Sn. Ali Çöpçü’ye Sinop İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ercan Dağdeviren’e, Belediye Başkanlarımıza, değerli protokol üyelerine, uzaktan ve yakından gelen 7’den 70’e herkese, akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, mesai arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza, düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk gönderiminde bulunan; telefon, telgraf, fax ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız. Bizleri bu mutlu günlere erdiren ve yaşatan Yüce Mevlaya şükürler olsun.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14782


Tasarım:DtGaNi