Yayın Tarihi:28 07 2017 06:08(1425)

Müzisyenlerden Ortak Karar

İlçemizde bulunan müzisyenler bir araya gelerek fiyat konusunda ortak karar aldılar.

Yapılan açıklamada; Boyabat’ta düğün nişan kına demeden her yerde birlikte olan ve 2018 yılından itibaren bütün eğlence programlarında taban fiyat olarak 750 tl olarak anlaştıgımızı ve bu güne kadar emeğimizin karşılığını alamadığımızı artık 2018 ocak ayından itibaren bu fiyata riayet ederek gerektiğinde birlik beraberlik çerçevesinde dışardan gelen müzisyen arkadaşları uyarıp emek hırsızlığı yapmamaları konusunda ikna edeceğimizi belirttik.

Bunun için düğün, kına, nişan, sünnet gibi organizasyonlarda müşterilerden talep edilecek fiyatlarda güncelleme yapma kararı aldık.

Anlaşma Gereği Fiyatlarımız; Düğün, nişan, kına: 750 TL
Tesisat kurma işlemleri: 300 TL,olarak karar alınmıştır.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: evet 29 07 2017 15:04
arz talep meselesi isterseniz 5000.000 tl ye yapın. yalnız makbuz kesip vergisini verin. düğün salonları binlerce liraya kiralanıyor. 750. tl ye müzik çalınıyor. vergi dairesi kaç düğün salonunu denetledi.kaç düğün sahibiyle konuştu. çoktan çok azdan az almak lazım.

5. Yorum: fazla 29 07 2017 14:32
750 bence cokböyle olursa mille uygun dügün yapacak arar ve bulur bence 50 tlye adam fabrikada aksama kadar calisiyor

4. Yorum: aslan 28 07 2017 23:54
ulkemiz insanlari zengin? sözlenme, nisan, kina gecesi, bekarliga veda eglencesi, dügün, vs, vs,,, derken bir çiftin evlenmesinde sadece eglence için yapilan harcamalara hayret etmemek elde degil??? bir kez "adet" olunca elinde olan da, olmayan da bu (bence saçma) harcamalari yapmaya zorlaniyor!!! ayni saçmaliklarin daha fazlasini arap dunyasinin dugunlerinde de goruyorum... ornegin bir gecelik dugun suresinde gelin hanim en az 7 kez kiyafet degistiriyor ve hepsi de pahali seyler?!

3. Yorum: destekliyorum 28 07 2017 23:05
4 kişi yapılan bir organizasyona fiyat az bile.sanatın karşılığı olmalı.öyleki herşey dahil anlaşmalarda emekçilere daha da az veriliyor.inş anlaşmaya sadık kalırlar

2. Yorum: vay be 28 07 2017 16:27
hakkınızı alın sorun yok ama 4 saat için 750 nedir allah aşkına gariban millet düğün yapmaya parası yok sizde uçuk fiyatlar söylüuorsunuz bu işleme girerse elinizdeki ekmektende olursunuz haberiniz olsun taşköprü kargı tarafında sizin tesisat kurduğunuz fiyata düğün yapıyorlar ankarada sabah 9 gece 12 kadar adam sazla sözlü düğün yapıyor binliraya bir düşünün siz benden demesi

1. Yorum: tekkeşoğlu 28 07 2017 13:26
neden bi araya gelib en iyi gurubu olusturmuyorsunuz turkiyeye ornek muzikal grub olarak yoresel muzigimizi dunyaya kendi uslubunuza uygun bir sekilde muzik ureterek tabi ayrica herkes kendi muzigine devam edebilir


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32909


Tasarım:DtGaNi