Yayın Tarihi:31 07 2017 04:06(2581)

Boyabat’ta Hal Yerinin İçine Sı…..tı!!!

29 Temmuz 2017 - Feryatlara aldırmayan belediye sonunda vatandaşı yeni hal yerinin ortasına bunu da yaptırdı.

Yeterli gelmese de gayet modernize bir hal yeri yapan Boyabat belediyesi medyada yer alan “vatandaş umumi tuvalet istiyor” haberlerine dikkate almayınca olanlar oldu.

Bir vatandaş tuvalet bulamayınca Hal yeri içinde belediye çöp kutusu ve aydınlatma direğinin arasına gizlenerek açık alanda büyük ihtiyacını giderdi.

Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar yeni hal yerinde umumi tuvalet olmamasından şikayetçi oldular. Özellikle pazar yerinde bulunan bayanlar “bir kahvehane var, erkekler oraya gidip ihtiyaçlarını gideriyorlar, bizler gidemiyoruz. Birkaç sefer kahvenin tuvaletine girdik, bir vatandaş fermuarını çekerek çıkıyordu. Hem karşımdaki kişi mahcup oluyor. hem bizler mahcup oluyoruz. Yetkililerin konuya duyarlı olmasını istiyoruz. Belediyecilik sorumluluk isteyen bir iştir. Bizler burada bedava oturmuyoruz. Yer parası veriyorsak hizmet istemekte hakkımız.” ifadelerine yer veriyorlar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlar 02 08 2017 21:24
yazıktır yazık be dostlar. nedir bu mide artıkları yahu ? belediyece lüzumlu tedbirler derhal alınıp , ihtiyac sahibi zorda kalmış ahalinin derdine çare bulunması lazım.

1. Yorum: reşat 31 07 2017 22:22
kedidir kedi...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234587


Tasarım:DtGaNi