Yayın Tarihi:01 08 2017 07:09(2830)

Bürnük'te Orman İşletmesi Piknik Alanında Çöp Rezaleti

Bürnük'te Orman İşletmesi'ne ait piknik alanında bulunan çöplerin toplanmaması çok çirkin görüntü oluşturuyor.

Bürnük'te Orman İşletmesi'ne ait parktaki bu çöpleri kimin toplayacağını bilemiyoruz, ancak Orman İşletmesi'ne ait bu yerdeki bu görüntülere sebep olanların derhal görevlerini yapmalarını ve çöpleri temizlemelerini talep ediyoruz.

Bu arada, burada piknik yapanları da çöp konusunda daha dikkatli olması, gelişi güzel çöp atmaması konusunda uyarıyoruz.

Ayrıca yetkililerden yine ayrı yerde bulunan tuvaletlerin çalışmasını sağlaması ve gerekli olan kullanım suyunun temin edilmesini talep ediyoruz.

Unutmayın temizlik imandan gelir.

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: kasım 05 08 2017 01:43
her kim orda yiyip çer çöpünü orada bırakıp gidiyorsa vatandaşlar olarak hakkımızı helal etmiyoruz,zehir olsun p.zevenklere köpekler bile işiyor üstünü örtmeye çalışıyor adiler onlardandamı aşağılık sınız yabu

12. Yorum: gökbörü 03 08 2017 21:46
orman işletme müdürleri vs ne yapar bu ülkede arkadaş -ciple oraya buraya gezmekten başka -ormanın temızlığı -guvenliği vs ordan sorumlu bı baksınlar gezsınler denetlesınler.

11. Yorum: oktay 03 08 2017 16:35
biz pis bir milletiz düşüncesiziz saygısızız

10. Yorum: cavuş 03 08 2017 07:16
iyide temizlik imandan gelirr hem ormanda hembelediyede boşda calısan çok adam varr gönderin temizlesinler

9. Yorum: jonturk 02 08 2017 22:05
biliyorum hoşunuza gitmeyecek ama boyabat insanı görgüsüz ve kültürsüzdür, o yüzden sürekli dini esasları ön plana çıkaran siyasal islamcılara oy verir, ama islamın temel şartlarından temizliği görmezden gelir, arkasında böyle pislik yığınları bırakır.

8. Yorum: 6.yorumcuya 02 08 2017 17:30
kardeş ben yazacaktım ama sen benden önce davranıp hislerime tercüman olmuşsun yazının altına imzamı atarım.teşekkürler.

7. Yorum: ormancı 02 08 2017 13:16
3.yorumcu ya cevap:vatandaş bilmek zorunda değil elbet benim işimi ama sen gittiğinde o manzaraya laf söylüyorsan bende laf söylüyorum..insan mı girdi hayvan mı girdi diye? şöyle bir pisliği bırakmak insan işi değil...inan hayvan bile bunun zerresini yapmaz...ayrıca benim işim sadece yangın söndürme demedim iyi oku anla...ayrıca anlamadığın lafa sen anlatma...

6. Yorum: istanbuldan bir yortanlı 02 08 2017 00:44
temizlik imandan gelir imansa insanın kişiliğindendir .kişilikte egitimden aile terbiyesinden kültüründen ve yaşam şeklindendir .işte orda piknik adı altında sadece kendı egolarını tatmın eden( insan diyemıyecegım kedı bıle pisligini kapatıp gıder )yaratıkların egitim düzeyleri aile terbiyeleri ve külturlerı ortadadır.son yıllarda bu tıpler cogaldı ıkı sıgırı bır araya getıremekten acız olupta ceplerınde 3 beş kurus parayı bulunca altlarındada bırde arabası var ıse yurumeyı şaşiran sonradan gormelerdir bunlar.1000 metre rakımlı yuksekte boyle bırpiknik alanının yapılmasını korunmasını yetkililerden beklemek dogal ve herkezın hakkıdır yetkiliilerden temizlık beklmemekte kirletenlerin acızlıgıdır.

5. Yorum: boyabatlı 01 08 2017 20:09
ordaki çöp bir günlük çöp değil.millet çöp kovasına atsa bile akşam hayvanlar gelip dağıtıyor.tuvaletler rezalet.tamam bizim insanımız dikkat etmiyor ama madem oraya bi mesire alanı yapılmış su olmayınca temizlikte olmuyor.

4. Yorum: mehmet ermis 01 08 2017 19:52
mehmet ermiş belediye başkanıyken sürekli temiz olurdu. tuvaleti temiz olurdu. şu olurdu. şu an rezalet. başkan şefik cakici bey de ilgilenirse. piknikciler güzel bir gün geçirirler. mehmet ermiş in kıymetini bilemedik

3. Yorum: ormancı ya cevap 01 08 2017 19:51
senin tek işin nedir ne değildir vatandaş bilmek zorunda değil. vatandaş benim gibi gittiğinde gördüğü manzaraya laf söyler. senin işin madem yangın söndürme sen atlama lafa. vatandaş iş bekler temizlik bekler laf degil. esas konuya gelirsek. orada yapılması gereken şey oraya güvenlik temizlik hizmeti verilmesi kaymakamın görevi bakacak gezecek kim uygunsa onu gorevlendirecek ve takibini yapacak.

2. Yorum: yenimaleli sami 01 08 2017 17:46
yetkili birimlerce derhal çevre temizlik çalışmaları başlatılmalıdır.nefes alabileceğimiz elimizde son kalan doğa parçasının kıymetini bilmeliyiz.

1. Yorum: ormancı 01 08 2017 13:53
orman işletmeye ait değil sadece burası...biz insanlara ait...pazartesi günü orman çalışanlarının izin günü...biz burayı devamlı kendi ellerimizle temizliyoruz..hafta sonu gelen piknikçilerin bıraktığı demek isterdim ama bıraktıkları rezaletler...bizim sadece bu işimiz yok...biz yangınla mücadele ederken siz neredesiniz??? ayrıca biz dağ taş dinlemeden zor arazi şartlarında mücadele ederkende yazın...foto çekip koymayın sizde gördüğünüzde bizlere yardımcı olun...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34001


Tasarım:DtGaNi