Yayın Tarihi:02 08 2017 07:13(2370)

Polis Müdahale Etti, Asker mi Uğurluyorlar, Soytarılık mı Yapıyorlar?

1 Ağustos 2017 - Bu akşam saatlerinde bitmek bilmeyen askere uğurlama konvoyuna polis müdahale etti.

Asker uğurlaması yapan ve uğurlamanın tadını kaçıran kişiler polisin gelmesi üzerine dağıldılar.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar ve özellikle Dörtyol mevkinde araçlardan sarkıp trafiği tehlikeye atarak, otomobil ve motosikletlerle pati çekerek, motosikletlerden eksoz patlama sesi çıkararak, davul çalarak, küçük patlayıcılar atarak ve sürekli korna çalarak, yolu trafiğe kapatarak çevreyi aşırı derece rahatsız edilmesi üzerine Boyabat Emniyeti harekete geçti.

Vatandaşları da canından bezdiren görüntülere Polisin müdahalesi vatandaşı da sevindirdi. Çevrede olayları izleyen vatandaş polisin müdahalesi karşısında ”Geç bile kaldılar. Bu uğurlama değil, tam bir rezalet. Nedir bu çevredeki insanlara saygı duymak lazım, saatlerdir çevreyi rahatsız ederek eğlencemi olur, bizde çocuklarımız askere uğurladık ama kimseyi rahatsız etmedik.” ifadelerinde bulundular.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: vatandaş 04 08 2017 17:29
emniyet güçlerine sesleniyoruz..sadece böyle kutlamalar değil... motosikletle tehlikeli hareket yapanlara,kasksız plakasız dolaşanlara,sözde modifiye edilmiş maganda işi şahin doğanlara,yaya geçitlerine park edenlere ne zaman müdahele edeceksiniz??? bir çocuğa çarptıklarında mı?

4. Yorum: davut koçyiğit 03 08 2017 18:23
maksi milyan : isimli yorumcu haberi yapan zat ben davut koçyiğit ben çarşı merkezine uzakta oturuyorum. yaptığım haberler batıyor galiba dahada çok batacak haberlerim var. gözüne gözlük lazım kör değilsen resimlerin dörtyol da çekildiğini görürsün, kendimiz çalıp kendimiz oynamıyoruz sizler gibi sadece o haberin okuyucusu 4000 bini geçti kardeş sizin gibilere daha çok haberlerim var. bak bir nolu yorumcu ve 2 nolu yorumcu ne güzel yazmış kardeşşşşşşşşş

3. Yorum: maksi milyan 03 08 2017 01:33
kesin evinin önüdür cadde ondan rahatsız olmuşsunuzdur. tam filimsizniz ya kendin çal kendin oyna

2. Yorum: kumluklu veli 02 08 2017 21:13
her şeyi tadında bırakmak lazım be dostlar. abartmamak lazım.

1. Yorum: vatansever 02 08 2017 17:26
askerler başımızın tacı,fidanlarımızı askere uğurlamak için yapılan uğurlamalar bizim geleneklerimiz de var.onları moralli bir şekilde uğurlamak boynumuzun borcu.ancak işi tadında bırakmak gerek dün akşam yapılan asker uğurlamak değil tam bir magandalıktı.yolu trafiğe kapatmalar ,garip korna sesleri ,motorların tehlike saçan hareketleri ve yapılan saygısızlıklar.türk gencine yakışmıyor.bizim yapımızda etrafa saygılı olmak,ağırbaşlı olmak var.neyse gençlerimizin bu yaptıklarını cahilliklerine verelim.inşallah bir daha tekrarlanmaz.emniyet yetkililerine de teçekkürler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54799


Tasarım:DtGaNi