Yayın Tarihi:04 08 2017 06:53(2090)

Otomobilin çarptığı ayı telef oldu

Kastamonu’da sabah saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir aracın çarptığı ayı, telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolu Eşen Köyü Mevkiinde karayoluna kadar inen ayıya, sabah saatlerinde henüz plakası tespit edilemeyen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle telef olan ayı, refüjde terk edildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma ekipleri, yol kenarında durarak ayıyı görüntülemek isteyen meraklı vatandaşlara sık sık uyarı yaparak araçların yol kenarından kaldırılmasını sağladı. Meraklı vatandaşlar, ayının başına gelerek fotoğraf ve görüntü almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Ardından jandarma ekipleri, Milli Park Müdürlüğü ekiplerini arayarak konu hakkında bilgilendirdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekipleri, ayının telef olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarında yardımıyla telef olan ayı, kamyonete bindirilerek şubeye götürüldü.

Telef olan ayının karayolundan kaldırılmasının ardından ulaşım tekrar normale döndü.

Kaynak: Taskopruhaber.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: jonturk 04 08 2017 17:10
coğrafyamızda artık ne yazık ki ender görülen bu canlının böyle bir kazaya kurban gitmesi gerçekten çok üzücü. ancak daha üzücü olan bölgede yaygın olarak görülen iki ayaklı ayıların birbirleriyle girdiği fotoğraf çekme yarışı. anlamak hakikaten güç...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

116669


Tasarım:DtGaNi