Yayın Tarihi:08 08 2017 06:56(1956)

Boyabat –Hanönü Yolunda, Kamyon Devrildi: 1 Yaralı

Hanönü’nden Boyabat istikametine gelen, kamyon (7 Ağustos 2017 Pazartesi) Sarımsaklı Köyü mevkiide ön lastiğinin patlaması sonucunda şarampole yatarak devrildi.

Kamyon sürücüsü yaralı olarak 112 Acil ekiplerince, hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Boyabat Gündemi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yanlış yanlış 11 08 2017 20:16
1.yorumcuya katılıyorum.ben de hanönü doğumluyum.dediğiniz istikamette sarımsaklı köyü diye bir yer duymadım.ya düzgün haber yapın ya da yapmayın gerçekten.oraya en yakın köylerde sarımsak var.bunu kastediyorsanız tamam.

1. Yorum: yanlış haber 08 08 2017 16:19
sarımsaklı köyü neresidir doğru bir haber yapın bir boyabatlı olarak doğma büyüme hanönülüyüm sirke ve küreçayı köyü arasında yaşammış bir kaza ayrıca hanönü boyabat yolu demişsiniz ama kaza hanönü taşköprü karayolu 8.km de meydana gelmiş sizden ricam ya düzgün haber yapın yada haber yapmayın sırf haber yapmak için haber yapıyorsunuz biraz kendinize çeki düzen verin. emre.....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28895


Tasarım:DtGaNi