Yayın Tarihi:10 08 2017 08:05(1115)

Boyabat MHP İlçe Başkanı M. Fevzi Erdoğan'dan Basın Açıklaması

48 yıllık kutlu bir davanın bayraktarlığını yapan milliyetçi ve ülkücü hareket ülkemizin sigortasıdır. Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi olarak her kesimin oyuna talibiz. Çünkü biz hizmet için varız. Halka hizmet, Hakk'a hizmet mantığıyla çalışıyoruz. Bizim dedikodularla, iftiralarla şu şunu yapmış; ...miş ve ...mış'larla işimiz olmaz. Ülkücüler olarak bu davaya gönül vermiş neferleriz. Mücadelemize son nefesimize kadar devam edeceğiz.

Hiç kimsenin özel hayatına karışacak değiliz; haddimize değildir! İçki içmenin de bir edebi adabı vardır. İçki içtikten sonra nerelere girilir. Nerelerde bulunulur bunlara dikkat edilmesi gerekir. Benin demek istediğim bu'dur (Öküzün altında buzağı aranmaz).

Ülkücülük bir yaşam tarzıdır. Particilik siyasi bir tercihtir. Hayat tarzı farklı olan insanlar, aynı siyasi partiyi tercih edebilirler. Ancak dediğimiz gibi ülkücü olmak farklıdır (Oturmasıyla, kalkmasıyla, davranışlarıyla, toplum içinde saygınlığı ile).

Ülkücü toplumda örnek kişiliği olmasıdır.

Ülkücü hareketin kurucusu ve lideri olan merhum Alpaslan Türkeş ülkücülüğün ölçüsünü belirlemiştir.

Başbuğ diyor ki;

"Türklük gurur ve şuuruna İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa adaletle yarışa birliğe kardeşliğe kısacası, Hak ve Hakikat yoluna çağırıyorum" demiştir.Ülkücüyüm diyen bunlardan ders çıkarması lazımdır.

Türk milleti ülkücüleri yakından takip ediyor. Devran dönmek üzere...

Saygılarımla.

MHP Boyabat İlçe Başkanı
Mehmet Fevzi Erdoğan

Kaynak: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: o sen değilsin 14 08 2017 15:50
bak isteyince ülkücülüğün ne anlama geldiğini öğrenebilmişsin. ülkücülük hele ki ülkücülüğü temsil eden parti başkanı öyle kahve ağzıyla ülkücülüğün tarifini yapmaya kalkmaz ve gazel okumaz.
bakımları ne güzel okumuş öğrenmiş ve ülkücülüğe yaraşır bir şekilde basın açıklaması yapmışsın. ülkücü hareketin temsilcisinin yapması gereken budur ama gönüllerde ülkücü hareketin temsilcisi sen değilsin.
bir an önce başta bahçeli ve siz yandakçıları bu davayı esas savunucularına bırakıp gidin.

1. Yorum: halk tanesi 14 08 2017 14:46
teşkilatta herkes içiyor galiba sözde türk islam neferi başkanlar içkinin dinimizdeki yerinden bahsedecekken edebi adabı olacağından bahseder hale gelmiş. bir de oturmasıyla kalkmasıyla örnek olacakmış. inandığınız gibi yaşayın ya da yaşadığınıza inanın bari. aah ah abdestsiz gezmeyenlerden nerelere ... ilçe başkanının rahatsızlık duyduğu kişiyi kırmadan dökmeden alıp karşısına konuşabilecek naifliği ikna ediciliği sözü dinlenilesi cesareti saygınlığı tabir yerinde ise kapasitesi olacak. gazeteden laf söyleyeceksin de karşıya ulaşacak. söylenecek çok şey var da neyse şu yazıyı baştan sona kadar yanlış buluyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

351334


Tasarım:DtGaNi