Yayın Tarihi:12 08 2017 06:44(1914)

Kontrolden Çıkan Otomobil Beton Aydınlatma Direğini Devirdi

11 Ağustos 2017 - Yeni Mahalleden Sanayi istikametine gitmekte olan otomobil kontrolden çıkınca iki yol arasındaki beton aydınlatma direğine çarptı.

Bu sabah sabah 09.00 sıralarında 33 plakalı Rahmi K. idaresindeki otomobil sanayi istikametine seyir halindeyken  Yeni mahallede kontrolden çıkması üzerine bordürlere çarptıktan sonra iki yol arasında bulunan beton aydınlatma direğine çarptı.

Otomobilin çarpması üzerine yol ortasına devrilen direk yolu trafik akışına  kapattı. Kaza yerine gelen Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri yolun kapanması üzerine trafik akışını Yeni Mahalle eski Sinop yolundan verdiler.

Kazada yaralanan Otomobil sürücüsü Rahmi K. olay yerine gelen 112 Acil servisi ile Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğt

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

352819


Tasarım:DtGaNi