Yayın Tarihi:16 08 2017 05:11(467)

25. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak'ın Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Değerli Kardeşlerim;

Ak Partimiz 16 Yaşında

Türk Siyasi hayatında öyle bir tarih vardır ki, bu tarih siyasi tarihimizdeki tüm ezberleri bozan bir tarihtir. Bu tarih öyle bir tarihtir ki, sonrasında 15 yıl içinde tüm cumhuriyet tarihi süresince yapılan hizmetlerden kat kat fazlasının gerçekleştirildiği hizmetlerin ilk günüdür. Ve bu tarih öylesine bir tarihtir ki, Gelişmiş ülkeler karşısında ‘ hasta adam ‘ benzetmesinin yapıldığı ülkemizin tüm dünyada şahlanışının tarihidir. Bu tarih; Ülkemizdeki özgürlüklerin sonuna kadar kullanılabildiği, ezilen ve horlananların bir daha asla ezilmemeleri ve horlanmamalarının, dim dik yürüyebildiklerinin tarihidir. Yanlızca Ülkemiz sınırları ile kalınmayan, tüm dünyada ezilen horlanan milletlerin umut ışığı ve onların güvencesi olan bir Türkiye’nin Dünyadaki yerini aldığı bir tarihtir.

Değerli Kardeşlerim;

14 Ağustos 2001 yukarıda yer alan satırlara sığdırılamayacak kadar önemli bir tarihtir. Hatta Türkiye Cumhuriyeti tarihi süreci içinde bir dönüm noktası ve mihenk taşı niteliğindedir.

14 Ağustos 2001 Bugünkü Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partimizi Kurduğu gündür.14 Ağustos 2001 tarihinde Türk Siyasi hareketine katılan ve 2002 den bu yana kesintisiz ve giderek artan bir oy oranı ile tek başına iktidarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partimizin bu gün 16. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

Tüm milletimize ve bu dava yürüyüşüne gönül vermiş tüm AK Sevdalılara kutlu olsun.

Değerli Kardeşlerim;

Bugün yaşları özellikle 20 ler dolayında bulunan genç kardeşlerimiz bakımından 15 yıl öncesinin Türkiye fotoğrafını kısaca hatırlatmakta yarar görüyorum.

Giyim kuşamları ve inançları nedeni ile okuyamayan, resmi kurumlarda çalışamayan, hatta bazı kurumların kapısından dahi alınmayanları unutmadık unutmamalıyız. Kişi başına düşen gayri safi milli gelirin 2000 dolarlar seviyesinde olan, IMF ve dünya Bankası’nın kapısında dilenci muamelesi gören , nerede ise tüm dünya devletlerinin horladığı bir Türkiye’yi unutmadık, unutmamalıyız. Eğitimden, sağlığa sorunlar içinde boğuşan bir ülkede bir avuç mutlu kesim karşısında kendisini çaresiz ve umutsuz hisseden milyonlarca insanımızı unutmamalıyız. Gidecek oto yolu olmayan, metropollere sıkıştırılmış 3-5 havaalanı ile yetinmek zorunda bir Türkiye’yi nasıl unutabiliriz ki..

Avrupa’nın karşısında diz çökmüş, her an E muhtıralar ve darbe tehditleri ile karşı karşıya çaresizlikleri yaşayan, TBMM den yasa çıkaramayan, yasama ve yürütmenin TBMM yerine başka güçlerin elinde oyuncak edilmiş, yıllık büyüme oranları eksilerde seyreden, genci, yaşlısı, emeklisi, dulu kısaca toplumun tüm kesimleri sahipsiz bırakılmış, parası olmayanın hastane köşelerinde ölüme terk edilmiş kısacası milletin tüm kesimlerinin kendisini sahipsiz olarak hissettiği bir Türkiye’yi nasıl unutur ve unutturabiliriz ki…

Değerli Kardeşlerim;

15 yıl önce Üzerinde kara bulutlar dolaşan ülkemizin bu fotoğrafına daha yüzlercesini ekleyebiliriz. İşte bu nedenledir ki, 14 Ağustos 2001 sadece bir partinin kuruluş yıldönümü değildir. 14 Ağustos 2001 Türkiye’de karabulutları dağıtan, Türkiye’yi muasır milletler seviyesine taşıyan, Türkiye’yi dünyada en saygın yere taşıyan, milletinin her kesimine sahip çıkan, özgürlüklerin tadına varılan, muhtıra ver darbelerin son bulduğu bir tarihin, bir miladın tarihidir.

Değerli kardeşlerim;

Türkiye’mizde bu miladın adı Adalet ve Kalkınma Partisi, bu miladın Lideri ise Reisimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Partimizle ve Reisimizle ne kadar gurur duysak azdır. Ne mutlu bizlere ki, Allah bizlere böyle bir Lider ve Onun yönetiminde böyle bir partide bulunmayı nasip etti.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Ak partimizin 16 kuruluş yıldönümünü kutluyor, Türkiye’mizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de Adalet ve Kalkınma Partimiz ile ulaşacağına olan inancımla, Başta Kurucumuz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Partimizin kuruluşundan bu yana Partimize sadakatten şaşmadan görev üstlenmiş tüm büyüklerimize saygı ve Şükranlarımı sunuyor, zaman içinde ebediyete intikal etmiş bulunan AK Parti sevdalılarına da Allahtan Rahmet diliyorum.

Bu sevdamız bitmeyecek, Ak Partimizin Bayrağı zirveden asla inmeyecektir..

Saygı ve sevgilerimle…

#AKPARTİ #YAŞ16 #VakitGelir

#RecepTayyipERDOĞAN

#MilletinEmrindeDaimaBirlikte

#Reis #Başkan #RTE

#ÜmmetinÜmidiTürkiye

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

358059


Tasarım:DtGaNi