Yayın Tarihi:17 08 2017 18:22(821)

Ak Sevda 16 Yaşında

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Partinin 16. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile bir açıklama yaptı.

İl Başkanı Ali Çöpcü açıklamasında;

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde tam anlamıyla bir dönüm noktası olup,Türkiye siyaseti AK Parti ile güven ve istikrar kazanmıştır.

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin çehresi değişmiş, ülkemizin her alanında yaptığı köklü reformlarla müreffeh bir Türkiye ortaya çıkmıştır.

Biz düşmanlıktan değil dostluktan,kardeşlikten yanayız.Biz koltuklara mevkilere,makamlara değil,Türkiye'ye,milletimize sevdalıyız.Türkiye’deki demokrasi anlayışını daha da güçlendiren AK Parti, ülkenin her kesimine hitap etmekte ve her alanda milletimizle kucaklaşmaya devam etmektedir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizle birlikte ülkemizin geleceğini tehdit eden her türlü unsurlarla ( FETÖ, PKK, YPG, DHKP-C ve DEAŞ ) gibi tüm terör örgütleriyle mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bizim için önemli olan devletimizin ve milletimizin bekasıdır. Bizim bir tek amacımız vardır o da milletimize hizmet etmektir.

2019 seçimlerine daha dinamik, daha güçlü girip 2023 hedeflerimizle bu başarılarımızı taçlandıracak, ardından tüm gücümüzü ve enerjimizi 2053 ve 2071 vizyonlarımıza yoğunlaştıracağız.

Bugüne kadar emek vermiş ve emek vermeye devam eden tüm dava arkadaşlarımıza ve AK Parti’ye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Partimizin 16. kuruluş yılının; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ayrıca CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için yapmış olduğu açıklamalarına AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü büyük tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Barış Ayhan'ın söylemlerinin beyhude ve tutarsız olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü sözlerini şöyle sürdürdü: Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım diyenler tankların gölgesinde kayıplara karıştılar.

Bu ayıplarından hicap duyacaklarına kontrollü darbe yalanıyla milleti kandırmaya çalışıyorlar. Kontrollü darbe iddiası CHP nin kontrolsüz yalanlarından biridir.

PKK cenazelerinde boy gösterenler, ülkemizi şuursuzca oraya buraya şikâyet edenler, dış güçlerden medet umanlar,demokrasiden ve milletimizin yanında olduklarını ifade edemezler.

Muhalefetlik ve eleştirmek ise ülke menfaatlerini unutmak, devlet sırlarını ifşa etmek, casusluk yapmak, terör örgütlerine destek olmak kollamak değildir.

Unutulmasın ki Türkiye’de tek rejim vardır oda Cumhuriyettir. Türkiye demokrasi ile yönetilmektedir.Bizim davamız ise milletimize hizmettir.

Dikili bir ağacı bile olmayanlar, bizlere demokrasi ve hizmet dersi veremez dedi.

Kaynak: Boyabat Manşet

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380195


Tasarım:DtGaNi