Yayın Tarihi:20 08 2017 02:41(921)

Balkan ve Rumeli Derneklerinden Sağlık Bakanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, Karadeniz Rumeli Dernekler Federesyonu ve Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği olarak Sağlık Bakanlığı görevine atanan Dr. Ahmet Demican’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Bakan Demircan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu ve buna bağlı Federesyon ve Dernek Başkanlarını kabulünde yaptığı açıklamada nazik ziyaretlerinizden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bir elimiz Balkanlarda, bir elimiz Ortadoğu’da, Afrika’da… Gönül coğrafyamızın genişliği bize her daim onur veriyor. Ama beraberinde, Türk Milleti’nin omuzlarına büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Bunun idrakiyle büyük bütünün bir parçası olduğumuzu unutmayalım. Birlik olmaya mecburuz." dedi.

Ziyarete Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği adınak Dernek Başkanı Kenan Aral katıldı. Aral yaptığı açıklamada ziyaretimiz sıcak ve çok olumlu bir ortamda gerçekleşti ziyarette, Balkan ve Rumeli Derneklerimiz ve ülkemizin genel konuları hakkında bilgi paylaşımında bulunduk, Sayın Bakanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek görevinde başarılar diledik dedi.

Kenan Aral
Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

42152


Tasarım:DtGaNi