Yayın Tarihi:22 08 2017 05:29(1152)

“Klozet Sandalye Alsak Çevreyi Rahatsız Eder miyiz?”

Pazartesi günleri binlerce kişinin girip çıktığı Boyabat Hal yerinde bile olmayan tuvaletler Kalebağı’na neredeyse ışık hızı ile yapılarak açılışı bekleniyor.

Eski Hal yeri yıkılarak yerine yapılan Yeni Hal yerinde tuvalet olmaması Pazarcı esnafını ve Hal yerine alışverişe gelen vatandaşların tuvalet konusunda mağdur edildiklerini, çevrede bulunan birkaç esnafın tuvaletlerin kullanıldığı çevre esnaflarını bezdirdiği ifade ediliyor.

Hal yerine yakın bulunan ve pazartesi günleri iş yerlerinin tuvaletlerinin bir işletme gibi çalıştığını ifade eden bazı esnaflar " Tuvalet var mı?" diye gelen vatandaşları telkin ediyor ve uyarıyoruz şelinde sitem ettiler…

Boyabat belediyesi hal yerine tuvalet yapmamakta ısrarlı görünüyor. Bizlerde "Tuvalet var mı?" diye soran vatandaşlarımızı, "100 metre ilerde belediye binasının 1 ve 2 katında var” diye yönlendiriyoruz.

Diğer esnaf arkadaşlarımıza da önerimiz tuvalet için iş yerlerine gelen vatandaşları “Boyabat belediye binasına yönlendirsinler” diye yakındılar. Bazı esnaflardan ilginç öneri geldi. “Resimci abey Hal yeri esnafı olarak klozet sandalye alsak çevreyi rahatsız eder miyiz?” şeklinde esprili öneri geldi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: amiral 22 08 2017 14:42
boyabat belediyesi alım yapacakmış tabi onda da usülsüzlük yapmazlar ise


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

401857


Tasarım:DtGaNi