Yayın Tarihi:22 08 2017 06:06(2951)

Yağışla Birlikte Cadde ve Sokakları Sel Bastı

21 Ağustos 2017 - Uzun süredir yağış almayan Boyabat bugün gelen yağışla rahat bir nefes alırken, yine her yağmur sonrası alışık olduğumuz görüntüler oluştu.

Yine her zaman olduğu gibi evlerin zemin katlarını su bastı, iş yerlerini su bastı, Bayezit (Büyük) Cami tuvaletleri su ve insan dışkısı ile doldu, yine sokaklar caddeler sele büründü.

İşte Boyabat’ın gerçekleri, Boyabat’ın iç yüzü, Boyabat belediyesini arayıp "evimi su bastı çaresizlik içindeyiz. İşyerimizi su bastı, ne zaman geleceksiniz?" diye yetkilileri arayan vatandaşlara sade bir cevap verildiği ifade ediliyor.”Sizin gibi çok var. sıranızı bekleyin geleceğiz”…

Boyabat’ta alt yapını ne halde olduğunu, Boyabat alt yapısının içler acısı bir durumda olmasını açıkça gözler önüne seriyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: mühendis 23 08 2017 17:46
cadde ve sokakları betonladık renkli kaldırım yaptık kötümü?iyi.altyapıyı düzeltmek için betonları kıraryeniden betonlarız.pardon yarın dogal gaz gelince(tabii gelirse)o betnları kırar dogal gaz hattı geçirie tekrar betolarız.bunlar milli servettirdevletin parasına yazıktır.bu bir eleştiri degildir bundan sonra yatırım yapılırken sırası ile yapılması için bir temennidir.büyük şehirlerimizde.yer altından metro gittigi gibiyurt dışında bazı ülkelerde o şehrincadde ve sokaklarının altından açılan tünellerden kanalizasyon.atık su.şebeke suyu.elektrik telkominikasym hatlarıvedogalgaz veya şehir merkezi ısıtılıyor ise kalorifer hatları gider.aynı zamanda arıza vukuunda onarım için bu tünel içine servis aracı gezer.böylece alt yapı önce projelenerek gerçekleştirilir sonrada üst yapı yapılır.haydi hayırlısı

8. Yorum: boyabatlı 23 08 2017 17:41
renkli kaldırımlara verilen paralarla kanalizasyon büzleri değiştirilseydi insanların evini su basmazdı her yıl 3-5 kez insanlar bu sıkıntıları çekmezdi.

7. Yorum: teknik 23 08 2017 03:58
internette www.haberler.com boyabat belediyesi altyapı için kolları sıvadı 11agustos 2012 tarihli yazı gerçekleştimi

6. Yorum: memleket sevdalısi 23 08 2017 02:41
siz hallen akp ye oy vermeye devam edin once altyapi eyy başkan altyapıyı dik sonra üst yapıyı yap once halkini düsün domatesi birakta altyapi festivalli yap arkades

5. Yorum: 06-57 22 08 2017 21:24
kırkkızlar kayalıklarından atlayış varya heryeri su başmış önemlimi

4. Yorum: vatandaş 22 08 2017 19:55
orman sokaktaki alt yapı yetersiz yıllardan beri sorun çıkarıyor şimdi yeni binalarda eklendi alt yapıyı yapmadan geldiler beton attılar kaldırımlarını da renkli betondan yaptılar ki güzel görünsün dün birinci katları su bastı yollardan lağım suyu aktı

3. Yorum: afet 22 08 2017 18:22
kolaz çayını kurutup imara açmadıklarına şükretmek lazım.

2. Yorum: çoraklı 22 08 2017 17:57
utanç verici bir durum desek... değil aslında. defalarca yazdık söyledik ama, bu durum "revâdır" durumudur. market açılışında endâmını gösteren belediye reisi bu zamanlarda koltuğundan kalkmıyor. 2023 te türkiyede 10 da olmayı hedefleyen belediyenin başı bu duruma tabii ki sessiz kalacak. vah zavallı halkım, vah zavallı memleketim! ama yine söylüyorum "kılavuzu karga olanın, .........."

1. Yorum: vatandaş 22 08 2017 17:36
canım parke taşlarını sök,her tarafı betonla,parkları bile beton yığını yap ağaçları kes.doğru düzgün alt yapı kurama,ondan sonra şikayet et.allahtan daha fazla uzun süreli yağmadı.bir saat daha yağsaydı ne olurdu .siz tahmin edin.allah korusun daha büyük felaketle karşılaşırdık.hepimiz malesef görüntü peşindeyiz.önce alt yapı, sonra üst yapı.yoksa sonumuz felaket.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

45704


Tasarım:DtGaNi