Yayın Tarihi:23 08 2017 07:40(1837)

Başkan Çakıcı; Boyabat’ın Adamı da Organiktir, Boyabat’ın Kadını da Organiktir

Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Domatesi tanıtım gününde Boyabat’ı, Boyabat’lıyı öveyim derken ayarı kaçırınca kendisini dinleyen vatandaşlarda verilen örneğe şaşırdı kaldı.

Konuşmak için kürsüye çıkan başkan çakıcı ”Organik” cümlesiyle yine gündeme oturdu.

Domates tanıtım gününde kürsüde yaptığı konuşma arasında Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı “Boyabat Domatesi Türkiye pazarında olacak.Türkiye pazarında olduğu gibi Türkiye’nin gönüllerinde olacak. Domatesin faydaları saymakla bitmez. Ama Boyabat’ın Domatesi A dan Z ye kadar bütün harfleri içeriyor. Domatesin tabi zararları da var. Ama Boyabat Gazideresi Domatesimizin zararı yoktur, diyebiliyor musunuz? Organik olmasından, organik, “Boyabat’ın adamı da organiktir, Boyabat’ın kadını da organiktir” dedi.

Domates tanıtım gününde Domatesi örnek verirken, Boyabat insanını da böyle bir tanımlamaya sokması üzerine vatandaşların bir çoğu cümlenin şokunu yaşarken araya giren alkış havanın birden değişmesine neden oldu. Boyabat Domatesinin Tüm Türkiye’ye tanıtıldığı ve çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerinde bulunduğu bir ortamda Boyabat belediye başkanının böyle bir cümle kullanmasına kimse anlam veremedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: dokunma 24 08 2017 14:30
dokunmayın başkanıma yazıktır. o aslında öyle demek istememiştir.
yazıktu

1. Yorum: gökbörü 23 08 2017 21:07
şefik hocam organık derken doğal demek istemiştir.estetıksız doğal güzellik olarak kullanmıştır. ama tabı bıraz tuhaf olmuş.yıne de maşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

351569


Tasarım:DtGaNi