Yayın Tarihi:24 08 2017 06:54(1737)

İl Başkanına Polis Zoru İle FETÖ Tanıklığı!

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü'nün Fetö tanıklığı için mahkemeye polis zoru ile getirildiğine dair belgenin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü.

Sinop Ağır ceza mahkemesi tarafından eski İl Müftüsü Mustafa Erkan için açılan ( Silahlı terör örgütüne üye olma) Fetö davası için tanıklığına baş vurulan AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü'nün polis zoru ile getirildiğine dair belge ortaya çıktı.

TUTUKLU İŞ OLMASI NEDENİ İLE BAŞKANA ZORLA GETİRİLME KARARI

Söz konusu Fetö davası için AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü ve diğer tanıklar için Sinop Ağır Ceza Mahkemesince 'Zorla getirme kararı' çıkartıldı ve mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

İNİSİYATİF KULLANMIYOR!

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü'nün Fetö ile mücadele de inisiyatif kullanmadığı ileri sürülürken, 15 Temmuz 2016 yılından bu yana, iki yada üç kez Fetö ile ilgili konuşma yaptığı öğrenildi. Çöpçü'nün Fetö ile ilgili bilgi almak isteyen basın mensupları ile hiç bir şekilde bilgi alışverişinde bulunmaması da kamuoyunda konuşulanlar arasında.

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatan 29 08 2017 06:24
dosya tutuklu olduğundan ihzar çıkarılmış olabilir, duruşmaya katılmasaydı karar verilme sebebi davetiye tebligine ragmen durusmaya gelmedigi yazardı, tabi bu tamamen benim düşüncem basksn beyi tanimiyorum.

2. Yorum: losangelesleykırs 25 08 2017 19:13
akp ve fetö etle tırnak gibi ayırmak acı vercek tabi temizlemekte baya zor acılı olacak.fetönün siyasi ayağını aramaya gerek yok belli zaten.fetö gibi dini para güç devleti ele geçirmek için kullanan ona yönelik faaliyette bulunan dinci(dindar demiyorum dinci başka dindar başka) yapılanmalar tam olarak kontrol altına alınmadıkça gerekirsede temizlenmedikçe bu ülkede 15 temmuzlarda bitmez kıvrıkoğlu paşanın dediği gibi bin yıl daha 28 şubatlarda bitmez.bizi yönetenlerde ne yazıkki 15 temmuzdan hiç ders almamış gibi hala bu irticai ingiliz maşası yapılara yüz veriyorlar.fetö gider sülto gelir menzo gelir enver hocacılar gelir.sonrada derin devletten darbeyi yerler bu darbe ama çok modern olur ama post modern olur ama mutlaka olur.şekildede görüyoruzolanda ülkeye ve insanına olur.

1. Yorum: gökbörü 24 08 2017 23:17
acaba şu ana kadar fetonun yuzde kaçı temızlendı -siyası ayağına dokunulmadı bıle -a takımı kaçtı yurtdışına -ordu ayağı yuzde 5 bıle değil - yuksek brokratların kaçı halen görevde -vs.vs. mucadele ağır aksak ilerlıyor - adamı olan dışarda garıban fetoculer içerde -her zaman alt -orta ceremeyı çeker -üst tabaka sıyrılır işin içinden olay bu kadar basıt.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30741


Tasarım:DtGaNi