Yayın Tarihi:29 08 2017 18:59(1648)

2. Uluslararası Sinop Mutluluk Festivali

Dünyanın “ Bir kenti anlatmaya yönelik” ilk Mutluluk Festivali 2016'da bir grup Sinop aşığının çabaları ve yüzünü aydınlığa dönmüş belediyelerin desteği ile gerçekleşmişti.

Sinop'un insanlığa anlatması gereken daha çok hikâyesi var!

Bu yıl da Sinop;

İnsanlığa hikâyelerini II. Uluslararası Mutluluk Festivalinde, Sinop Belediyesi, Sinop Güç Birliği Derneği, Sinop aşıkları, yüzünü aydınlığa dönmüş belediyeler ve STK'ların katkılarıyla 8-9-10 Eylül 2017 tarihlerinde, Sinop’un sesini tüm dünyaya duyurma çabasına ve festivale destek olabilmek adına gönüllü olarak festivalde yer alan sanatçılar, akademisyenler, gazeteciler aracılığıyla sanatla, müzikle, sevgiyle, dostlukla anlatacak.

Bu eşsiz deneyimden kendinizi mahrum etmeyin.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: devran özkul 01 09 2017 21:45
bu mutluluk festivali adı altında düzenlenen etkinliğin arkasında kimler var acaba? bu sanatçılar gezi olaylarında nasıl bir davranış ve tutum sergilemişlerdi? sinop'ta insanlar denildiği gibi gerçekten mutlu mu? kime ya da kimlere sorularak anket yapılmış da mutlu şehir denilmiş? bilinen bir gerçek var ki o da sinop'ta alkol tüketiminin ve depresyon ilaçlarının çok kullanılması yoksa anketler bu kişilerle mi yapılmış da mutlu şehir deniliyor? ve bu festivali düzenleyenler geçen yıl yunanistan ve italyan elçiliğine gidip yardım istemişler midir? geçen sene düzenlen mutluluk festivalinde akliman da neler yaşanmıştır? yani bir çok soru işaretinin bulunduğu bir festival ile sinop yine skandal bir duruma imza atmaz inşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44006


Tasarım:DtGaNi