Yayın Tarihi:31 08 2017 08:40(2438)

Boyabat’ta Otomobil Su Kanalına Uçtu: 4 Yaralı

Boyabat Üzümlü mevki bu Kurban Bayramında da trafik kazasına tanık oldu. Tatlı sert inişi ile sürücülere gelecek kazayı hissettirmeyen virajlar Sinop Boyabat Karayolu arasında bulunan 20 km’de bu Kurban Bayramı öncesi de trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 07.30 sıralarında Sinop boyabat arası Akçakese – Üzümlü mevki arasında Ersin Koçyiğit idaresindeki 34 UN 9507 plakalı Otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolun sağ tarafında bulunan su kanalına devrildi.

Aracın devrilmesi üzerine sürücü Ersin Koçyiğit(19) ve araçta bulunan Ali Koçyiğit (48), Metehan Yıldırım(16), Şahin Yıldırım (20) yaralandılar 112 Acil servisi ile Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak burada tedavileri yapıldı.

Durumlarının iyi olduğu taburcu edildikleri bildirildi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: otuzdört 02 09 2017 02:44
yahu güzel kardeşim anladık istanbul trafiğinde araç kullanıyorsunuz,güzel kullanıyorsunuz,plakanız 34,usta şoförsünüz her biriniz,ama dikkatli,sakin ve de en önemlisi saygılı olun.önce sevdiklerinize...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94436


Tasarım:DtGaNi