Yayın Tarihi:31 08 2017 18:17(856)

CHP’li Barış Karadeniz'den Kurban Bayramı Mesajı

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karadeniz, “El ele, gönül gönüle verelim, dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara koyarak barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım” diyerek, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

“Bugün; sevginin, hoşgörünün, huzurun arttığı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği Kurban Bayramı’nın güzelliklerini yaşıyoruz. Millet olarak içimizde yüzyıllar boyu yaşattığımız dayanışma ruhu bayramlarımızda bizi birbirimize daha da kenetlemek için en güzel günlerdendir. Bizlere duygusal zenginliklerimizi anımsatan, sevdiklerimizle kavuşturan ve kucaklaştıran, mutluluk ve sevincimizin çoğaldığı Kurban Bayramında, tüm vatandaşlarımızın hak, hukuk ve adaletin var olduğu bir ülkede yaşama arzularının gerçekleşmesini diliyorum. Kardeşçe ve sevgiyle kucaklaşmalarımız bayramlarda kalmasın. El ele, gönül gönüle verelim, dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara koyarak barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım.

Bu güzel vatan topraklarında huzur içinde ve güvenle yaşayabilmemiz için terörün son bulması Türk Milleti olarak hepimiz arzusudur. Bizlere, özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkânı veren başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile için canlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

357690


Tasarım:DtGaNi