Yayın Tarihi:01 09 2017 07:50(1170)

Trafikte Önlemler Artırıldı, Sürücüler Rahat Nefes Aldı

31 Ağustos 2017 - Boyabat Kurban Bayram Arifesinde rahat nefes aldı. Her yıl araç korna sesleri ve trafik akışındaki tıkanmalar yok oldu.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin Adnan Menderes Bulvarında, Boyabat Belediyesi Zabıta ekiplerinin ise Orta çarşı bölgesinde planlı ve programlı trafik akışına ve sürücüleri yönlendirmeleri her yıl yaşanan karmaşayı bu yıl ortadan kaldırdı.

Yer yer yayaların yaya geçişleri yerine, geçiş olmayan yerlerden geçmeye çalışması ise sürücülere daha dikkatli davranmalarına neden olurken, ikinci sıraya park eden araç sürücüleri ilçe dışına hasta nakli yapan veya 112 Acil ambulans servisinde çıkış yapan ambulans şoförlerine zor anlar yaşattı.

Her yıl yaşanan trafik akışındaki aksamalar Emniyet Müdürlüğünün önlemleri üzerine ve bazı sokaklarda tek yön uygulanmasının olması üzerine sürücüler ve vatandaşlar rahat nefes aldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79481


Tasarım:DtGaNi