Yayın Tarihi:05 09 2017 06:59(1270)

“Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi” Kapsamında Denetimler Yapıldı

3 Eylül 2017 Pazar günü Boyabat’ta “Türkiye trafik güvenliği denetimi” kapsamında Boyabat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde denetimlerin altıncısı yapıldı.

Bu kapsamda Boyabat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yol kontrol ve denetimleri sırasında uykusuz araç kullanan sürücüleri uyarmakla yetinmeyip araçlarını uygun yerlere bıraktırıp, çay bayram şekeri ve çeşitli ikramlarda bulunarak sürücülere uyarıda bulunarak yola motivasyonlarını sağladılar.

Bugün yapılan denetim esnasında 400 civarında araç kontrolden geçti. Yapılan bu uygulamada çeşitli kanun maddeleri adı altında cezalar uygulandı. Trafik güvenliğini tesis ederek vatandaşlarımızın seyahat edebilmelerinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin artarak devam edeceği, Bayram nedeniyle gelen ve uzun yola giden sürücülere uykusuz olarak araç kullanmamaları konusunda çeşitli uyarılar yapıldığı bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: evet 06 09 2017 03:54
bizler yaya geçitlerine,engelli rampaları önüne araçlarını park eden geri zekalı pisliklerin araç plakalarıyla birlikte resmini çekerek yetkili bir yere gönderelim. devlet ceza kessin.müdahale etsek başımız dolaşacak.akp iktidarda olduğu bunca yıl buna çözümü yapmadı.rahatsız olmuyor,bu pislikten rant mı sağlıyor acaba.istese hallederdi.

2. Yorum: kırmızı ışık 06 09 2017 02:26
denetimlerden dolayı teşekkur ederiz ama ısıklardaki duyarsızlıklada ilgilenirseniz çok memnun oluruz kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere gereken neyse yapılmasını istiyoruz kazaya davetiye cıkrıyorlar lütfen birde şehir içinde araclar motorlar çok hızlı gidiyor.
saygılar.

1. Yorum: boyabatlı 05 09 2017 15:24
arkadaşlar mesele kontrol değil asıl mesele şehir içi trafikte saygısız insan lar nedeni ne gelince park sorunu sokaklarda iki araba yanyana geçemiyor stadyum caddesine bir bakın allah için emniyetin önünden köprü başına bir bakın yani nerden baksanız kuralsızlık diz boyu saygı yok sayın yetkili büyüklerimiz lütfen bu soruna bir çözüm saygılar .dörtyola trafik lambası şart.?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393968


Tasarım:DtGaNi