Yayın Tarihi:06 09 2017 06:24(3461)

Dikmenli Aileyi Boyabat Adliyesi Önünde Polis Yatıştırdı

5 Eylül 2017 Salı - Dikmenden İstanbul’a giderken Uluköy mevkinde lastiği patlayan araçta bulunan ve yolun karşı istikametine geçmek isterken Kargı istikametinden gelmekte olan bir Otomobilin çarpması ile hayatını kaybeden Abdurrahman Dinç’in yakınları bugün Boyabat adliyesi önündeydi.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat adliyesi önüne gelen acıları dinmeyen Dikmen’li aile fertleri hala kazanın etkisi altıda olduğu görülüyordu. Aşırı sinirli tavırlar sergileyenleri Polis yatıştırmaya çalıştı. Bazı aile bireyleri Adliye önünde otomobil sürücüsünün serbest kalmasına tepki gösterdiler. Aile bireylerinin tepkisi üzerine Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aileyi yatıştırmaya çalıştılar. Bir sonuç alamayacağını anlayan aile bireylerinin yine yanlarında bulunan yakınları sakinleştirdi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: saffet 06 09 2017 17:35
en basit adaleti bile saglayamayan vatandasin vicdanini yaralayan kararlar veren hakimler dikkatle incelenmeli hsyk tarafindan ve gereken yapilmali.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31564


Tasarım:DtGaNi