Yayın Tarihi:10 09 2017 19:40(1477)

Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Durağan ilçesinde alt yapı çalışmaları sırasında göçük altında kalan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre belediyenin alt yapı çalışmalarını yapan bir taşeron firmada işçi olarak çalışan Ahmet Gökkaya (45), girdiği kanalda meydana gelen göçük nedeniyle toprak altında kaldı. Kaza sırasında ciğerlerinin patladığı belirtilen ağır yaralı Gökkaya, Durağan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesi ardından Samsun'da ki özel bir hastaneye sevk edildi. Ahmet Gökkaya, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen Ahmet Gökkaya'nın cenazesi Cumartesi günü ilçeye getirildi. Gökkaya evinde alınan helallik ardından ikindiyi müteakiben İsmailbey Camisinde kılınan cenaze namazı ardından dualar ve göz yaşlarıyla birlikte ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ıstanbuldan boyabatlı 11 09 2017 18:10
ateş düştügü yerı yakar yıne bır ocak sondu cenabı allah ailesıne sabırlar versın mekanı cennet olsun.işte günümüz türkiyesının en bastakı sorunlarından bırı ver tasorone en ucuz kım yaparsa ver gıtsın helede kendı etrafından bırıyse hıc durma ver ihaleyi gıtsın.sonrası denetleme yok işçi hakkı yok hak yok hukuk yokk .yeterkı bırılerı kazansın ama calısan ıscı emekcı kaybetsın gerekırse hayatını kaybetsın kımsenın umrunda degıl .dediğim gibi ateş düştüğü yeri yakar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

344973


Tasarım:DtGaNi