Yayın Tarihi:28 10 2017 02:27(535)

CHP’li Barış Karadeniz: 29 Ekim Bizim En Büyük Bayramımızdır

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Cumhuriyetimiz milletimizin en önemli değerlerinden biridir. 29 Ekim bizim en büyük bayramımızdır” dedi.

CHP’li Barış Karadeniz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in aydınlanma ve çağdaşlaşmanın simgesi olduğunu ifade etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlanma ve çağdaşlaşma devrimi olduğunu vurgulayan Barış Karadeniz, mesajında şunları dile getirdi:

“Yüreği her daim Cumhuriyet için çarpan, eşitlik ve kardeşlik için, adalet ve özgürlük için yılmadan mücadele eden Milletimiz, en önemli değerlerinden biri olan Cumhuriyet’e sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Çünkü Cumhuriyet, birlik ve bütünlüğümüzün teminatıdır. Cumhuriyet, barıştır! Adalet ve huzurdur. Cumhuriyet, halkımız için yoksulluğu bitirme, refah ve huzur mücadelesidir.

Cumhuriyetimiz milletimizin en önemli değerlerinden biridir. Bu nedenle 29 Ekim bizim en büyük bayramımızdır. Biliyorum ki, hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşaması için gözümüzü kırpmadan her türlü mücadeleye gireriz. Türk Halkının ve Türk Gençliğinin Kuvvayi Milliye ruhuyla Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı ateşe ve O’nun kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, bu topraklar için canlarını feda eden ve bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz gönül borcu, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407866


Tasarım:DtGaNi