Yayın Tarihi:28 10 2017 18:00(859)

KARDEF Federasyonundan Sinop Mübadele Derneğine Ziyaret

Kısa adı KARDEF olan ve merkezi Samsun ilinde bulunan Karadeniz Rumeli Dernekler Federsyonu Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete KARDEF Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Altınsoy ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sinop Mübadele Derneğinde gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan federesyon başkanı Altınsoy dernek kuruluşunun kısa zamanda gerçekleşmesine rağmen Sinop derneğimiz yapmış olduğu projeler ve kültürel etkinlikler ile bölgemizde ve ülke genelinde büyük başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade ederek; Bundan dolayı federsyon olarak Başkan Aral, yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçen tüm dernek üyelerini kutluyorum ve başarılar diliyorum dedi.

Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral’da yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karadenizde böyle bir federesyonun kurulmasına Sinop olarak katkı sağladıklarını ve üyesi olmanın gururunu yaşadıklarını beliterek federsyonumuz önümüzdeki aylarada yeni katılacak derneklerimiz ile daha da güçleneceğini ve konfederesyonlarda söz sahibi olacağını belirterek federsyon faşkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kenan Aral

Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

7371


Tasarım:DtGaNi