Yayın Tarihi:28 10 2017 18:56(1974)

Özel Boyabat Duru Anaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Özel Boyabat Duru Anaokulu’ nun düzenlediği “Cumhuriyet Bayramı Kutlaması”, Anaokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, açılış konuşmasını okulun kurucusu ve Müdürü Bülent Aytaç Hançer yaptı. Hançer programda görev alan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederken, Cumhuriyetimizin 94. Yılını kutladı.

Tören sonunda yerel basın mensuplarına açıklama yapan Hançer: “Bayrağımızı ilelebet dalgalandıracak olan çocuklarımız başta olmak üzere, tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Anaokulu düzeyindeki çocukları branş öğretmenleri ile buluşturarak Boyabat’ta eğitime farklı bir bakış açısı ile güç katan Hançer’e bu durum sorulduğunda.

“Sporun ve sanatın insan gelişiminde en etkili olduğu dönem 3-6 yaş aralığıdır. Ve biz çocuklarımızı kendi geleceklerine, Boyabat’ımızın geleceğine, Ülkemizin geleceğine katkı sağlayabilecek yeterlikte olan bireyler olarak hazırlama gayreti içerisindeyiz. Bunun içindir ki; Boğaziçi, Marmara, On Dokuz Mayıs gibi ülkemizin en iyi üniversitelerinde eğitim almış öğretmenlerle çalışıyoruz. Oryantiring, modern danslar, halk oyunları, bale, İngilizce, Ebru Sanatı branş öğretmenleriz tarafından yürütülen faaliyetlerin bazıları. Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 94. Yılını kutladık. Cumhuriyetimizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe koşacak çocuklar yetiştirmek için tüm çabamız.” diye cevaplandırdı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

106757


Tasarım:DtGaNi