Yayın Tarihi:30 10 2017 00:52(1220)

Vekil Karadeniz Boyabat ADD'yi Ziyaret Etti

28 Ekim 2017 - Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Boyabat Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti. Milletvekili Barış Karadeniz’e Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Barış Ayhan eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Barış Ayhan’ı Boyabat Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Dursun Eker ve yönetim üyeleri karşıladı. Çeşitli konular üzerine de görüş alışverişinin paylaşıldığı ziyarette, vekil Karadeniz 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak ” Meral Akşener adaylığını açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan da açıkladı adaylığını, diğer partilerden de mutlaka aday çıkacaktır. Fakat 2 turda çok güçlü olmamız lazım, %51 almamız için daha güçlü olunması gerekir.

Vatandaşlarımızda ciddi korkular var. Ne yaparsak yapalım sandıkları hallediyorlar endişesi var. Fakat emin olun ki bunlar bu gidişle sandıkları halledecek durumda olmayacaklar. Ekonomi çöküyor. Dolar fırlıyor. Dünya devletlerinin hiç birisi ile arası iyi değil. En son Motorlu taşıtlar vergisini anormal derecede artırdılar. Benzine zamlar üst üste geliyor. Bizler şu anda bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Belediyeler rezil olmuş.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: datça'li 31 10 2017 02:30
madem öyleydi neden gupe gündüz ankara da havai fişek gösterisi duzenlemistiniz milat efendi?

1. Yorum: milat 30 10 2017 15:40
sayın vekil demiş ki "dünya devletlerinin hiç birisi ile arası iyi değil." o dünya devletleri dediğiniz ülkeler haclı,emperyalist,siyonist bilumum islam ve tür düşmanı haçlı pisliği devletler. sayın vekil demek istiyorki biz iktidara gelirsek bunlarla arayı düzelteceğiz. rte nin dünya beşten büyüktür sözünün aksine demek ki chp iktidarında bu devletlerle arayı düzeltmek kimbilir ne yapacaklar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394856


Tasarım:DtGaNi