Yayın Tarihi:31 10 2017 05:16(2051)

Karaçaygöleti Köyü Derneği, Mevlana'da

Saraydüzü ilçesine bağlı Karaçaygöleti Köyü derneği Sosyal ve Kültürel faaliyetler çerçevesinde birini de 29 Ekim 2017 Pazar günü Konya Mevlana’ya yapmış olduğu gezi ile gerçekleştirmiştir.

Bir öğretmen çiftin hazırlayıp Konya Büyük Şehir Belediyesine bağışladığı Şehitler müzesi ile geziye başlanmış, Mevlana ile ilgili yerler ve müze gezilerek devam etmiştir. Rehber Erdoğan Beyin önderliğinde gezilen yerlerden, geziye katılan dernek üyeleri ve yakınları güzel bilgiler almışlar ve rehberin anlatımından memnun kalmışlardır.

Konya, en iyi şekilde görülen Seyirtepesinde bir müddet dinlenip, gezilerine Konya hakkında bilgiler alarak geri dönmüşlerdir.

İstanbul’dan Konya’ya gidip gelene kadar Başkan İsmail Dündar dernek faaliyetleri ve gezi hakkında gerekli bilgilerde vermiştir.

Yüzen Şehir Sinop’un 16-19 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Yenikapı da gerçekleştireceği Sinop Tanıtım Günleri hakkında da kısa bilgiler vermiş. Her ayın ilk Cumartesi akşamı dernekte düzenlemiş olduğumuz Helva ve Kaynaşma gecesinde daha geniş bilgi vereceğini söylemiştir.

Geziye katılanlar başkan ve yönetimine teşekkür ederek, bundan sonra yapılacak gezilerden birinin de Dumlupınar’a yapılmasını önermişlerdir.

Eski dernek başkanı Mustafa Gürleyen de yapmış olduğu konuşmada, her şey çok güzeldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Beni üzen bir şey oldu. Gezimiz boyunca, Konya içinde Cumhuriyet Bayramı ile ilgili, devlet dairelerindeki bayraklar hariç bir şeye rastlayamadım. O da beni üzdü demiştir.

Geziye katılanlar yolculuk boyunca da müzik eşliğinde çok güzel vakit de geçirmişlerdir.

Haber: Mustafa Gürleyen

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kolazlı 31 10 2017 19:24
bir boyabatlı olarak haberimiz olsaidi sizlere hoş geldiniz demeye gelirdik. konyamızı begendinizmi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30820


Tasarım:DtGaNi