Yayın Tarihi:31 10 2017 05:24(4788)

Ortaçarşı Cinayetinde Zanlı Tutuklandı

30 Ekim 2017 - Gece yarısı sonrası Boyabat orta çarşıda meydana gelen kavgada hayatı kaybeden Selami Yılaf, Boyabat Şehir mezarlığında toprağa verildi. Olay sonrası 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, cinayet sonrası, cinayet ve kasten adam öldürmekten gözaltına alınan Ö.K. ve M.K.E., Emniyette yapılan sorgularının ardından, bugün (30 Ekim 2017) Boyabat Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldılar. Mahkemece adli kontrol şartı ile Özgür K. serbest bırakılırken, cinayet ve kasten adam öldürmekten tutuklanan Mehmet K.E. akşam saatlerinde Boyabat Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: göletli 01 11 2017 05:47
bence stk lar bu olay üzerinde durmalı ve birleşerek bu yapıyı esnafın içinden çıkartıp halkı daha rahat çarşı içinde alış veriş yapmasını sağlamalıdır.

5. Yorum: kaptan 01 11 2017 02:14
kurtlar vadisi gibi saçma sapan dizileri yıllarca millete seyrettirenler gençleri örf ve adet törenden vatan millet sevgisinden uzak tutanlar bu olayların sorumlusu değilmidir en büyük tehlike ahlaksız vurdulu kırdılı mafya filmleri yazık değilmi bu gençlige

4. Yorum: ilk önce 31 10 2017 19:52
evet,
ilk önce temizlik şart. temizlik derken hani konuşunca mangalda kül bırakmayan yetkililer varya, o herşeyi bilen en büyük vatansever geçinen ve esasen herkesin bir birini tanıdığı boyabatımızda topluma zararlı hale gelmiş gençlerimizi topluma kazandırmak için gerekli imkanları sağlamayan yetkililerimiz. işte o yetkililerimiz ihale, atama, tayin işlerini bırakıp boyabatımızla ilgilensinler öyleki zaten birgün i.m.gökçek ve diğerleri gibi yani kullanılmış mendil gibi atılacaklar.

3. Yorum: halk tanesi 31 10 2017 16:29
milli ahlakın mezbahası olan bar, meyhane, balo gibi yerler ve güzellik kraliçesi seçimi gibi rezaletler türkiye'de yasak edilmelidir. medeniyet bunlar değildir. bunlar medeniyetin kanalizasyonlarıdır.
nihal atsız, gençlik ve ahlak

2. Yorum: sakallı 31 10 2017 15:55
önce müteveffanın ailesine baş sağlığı dilerim. allah sabır versin. sizce bu olayın vebaline bu, yerlere ruhsat verenler, kapanmasına rağmen mahkeme kararı ile açılınca, sadece açılışa mesade edenlerin hiç mi dahli yok. canları isteyince istedikleri her kararı yetkili meclislerinden jet hızıyla çıkaran,mahkeme kararlarına rağmen tekrar tekrar çıkaran yetkililer belki kanun huzurunda paçayı kurtarırlar. hz. ömerin tabiri ile " fıratın kıyısında bir kurt, bir kuzuyu kapsa, adli ilahi ömer'den sorar bunun hesabını" ifadesine göre adli ilahiden hiç korkmazlar mı? bu yetkililere destek verenler, acaba hiç sorumlu değiller mi?

1. Yorum: boyabatlı 31 10 2017 15:01
sebebi neydi bilmiyorum ama bence alkol yüzünden bir genç mezara diyeri hapise girdi kücük bir ilçe olmasına ramen 6 7 tane ickili mekanın olması bu tur olaylarla bızı hep karsılastırıyor emnıyet guclerı daha fazla canlar gıtmeden duruma el atmalıdır gecıstırılmemelıdır ozellıkle kadın ıscı calıstırılan mekanlar kucuk ılcelerde tahrık olusturup ınsanların bırbırıne dusmesıne sebep vermektedır bu ilce bunu kaldırmıyor yetkililer işini yapsın artık .....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376326


Tasarım:DtGaNi