Yayın Tarihi:01 11 2017 04:51(2693)

Biz bir logoya benzettik, siz neye benzettiniz?

Bugün yapımına devam edilen Kültür Merkezi binasının arkasından geçerken, binanın arka tarafında bulunan kısıma iki tane sekiz köşeli yıldızın takılmış olduğunu gördük.

İlk bakışta, Kültür Merkezine takılan bu yıldızlar aklımıza hemen geçtiğimiz günlerde kurulan siyasi oluşumun sekiz ışıklı güneş amblemini getirdi.

Fotoğrafları çekerken yanımıza gelenler hayırmı dedikten sonra, yıldızlara bakarak, İYİ Parti buraya mı açılıyor diye sordu.

Bildiğiniz gibi sekiz köşeli yıldız Türklerce çok kullanılan bir semboldür. Öyleki bir çok Selçuklu ve Osmanlı eserinde sekiz köşeli yıldız kullanılmıştır. Kökü Oğuz Kağan'ın mühürüne dayanan sekiz köşeli yıldızı bir çok yerde görebiliriz.

Bildiğimiz kadarıyla projede olan bu yıldızlar binananın arka tarafına takılmış. Şimdi bizim merak ettiğimiz yeni kurulan İYİ Parti'nin amblemini çağrıştıran bu yıldızlar, projeye uyularak binanın ön yüzüne de takılacak mı, yoksa binanın arka tarafında bulunan bu yıldızlar sökülecek mi, bekleyip göreceğiz.

NOT: Süslemenin ortasında bulunana desen İYİ Parti ambleminin neredeyse aynısı.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: muhammed 03 11 2017 17:30
yok artık daha neler ya. iyice paranoyak oldu bizim millet.bilmem kaç bin yıllık türk simgesi şimdi bilmem ne partisinin logosuna benziyo diye kullanılmasın mı? bütün selçuklu ve osmanlı eserlerinden kazıyalım o zaman bu simgeyi...bu haber bana yılllar önce tarihi bir caminin taş duvarına işlenmiş hz.sülaymanın mührü olan 6 köşeli yıldızı bir amcanın ne geziyor bu israil bayrağı burda diye kırmaya çalışmasını hatırlattı...

10. Yorum: 06-57 02 11 2017 00:33
1.nolu yorumcu:sahire dogru söylüyor boyabat için daha önemlisi dogalgaz.bunun üzerinde durulmasında bencede yarar var.

9. Yorum: tutarsızlık 01 11 2017 19:01
haberi okuduğum da benim dikkatimi aşağıda ki yazı dikkatimi çekti.
''bildiğiniz gibi sekiz köşeli yıldız türklerce çok kullanılan bir semboldür. öyleki bir çok selçuklu ve osmanlı eserinde sekiz köşeli yıldız kullanılmıştır. kökü oğuz kağan'ın mühürüne dayanan sekiz köşeli yıldızı bir çok yerde görebiliriz.''

bunun iyi ile kötü ile alakası yok gibi duruyor.tabi propaganda yapılmak istenirse o ayrı.

8. Yorum: propaganda mı ucuz haberc ... 01 11 2017 14:41
gerçekten niyetin propaganda değilde habercilik olsaydı öncelikle haberin başlığıyla içerik konusu aynı olurdu. başlık başka asıl niyet başka olduğu aşikar. madem benzetme yapıyorsun partinin logo yayınlanma tarihiyle bina projesinde yada figürün monte edildiği tarihleri de yayınla da haberin değeri olsun. şuan ki haber çamur at izi kalsından öteye gitmez.

7. Yorum: ahada meydan 01 11 2017 14:35
biz ne partiler gördük taklitçi meral,e oy yok

6. Yorum: çetmili 01 11 2017 08:03
iyi şeyler oluyor iyide seni iyi partiye almazlar boşuna yakmışsın gemileri başgaaan.milli görüşcüden iyi partili olmaz.içerdemisin evlaaat demeyeceğim çünkü sen onların adamıymışsın artık belli oldu.beştepe yani reis duyarsa ki duyar mutlaka seni ne yapar bilmem.demekki dedikodular doğruymuş subniminal mesajı verdin abişlerine.

5. Yorum: yazıklarolsun 01 11 2017 07:54
sayın boyabat gastesi artık laf bulamayıp binanın fotoğraflarını çekip onun üstüne f tipi partinin logosunu montaj yapıp yayınlayanların tuzağınamı düştünüz yoksa bizzatmı yaptınız bunu.bu kadarda olmaz yalan dolan haberyazıklar olsun.binde bir ihtimal amaeğer bu fotolar montaj değilse bu belediyeye yazıklar olsun.ve diyorumki bu gerçekse bu fetö illetinden korkulur arkadaş kimleri ele geçirmiş baksanıza.

4. Yorum: siaysidikmen 01 11 2017 07:44
nalet olası federaller gene yaptılar yapacaklarını.hemde 15 temmuzun aziz hatırası adına yapılan binaya.

3. Yorum: kriptomu 01 11 2017 07:23
2019 yılı iyi parti belediye başkan adayı belli oldu hayırlı olsun.yoksa bu ıyı parti logosunun çok benzerini şefik başgana komplo kumpas için gece yarısı birilerimi gizlice yapıştırdı.evi oraya yakın olan bay cömert bir numerolu şüphelidir.yada bu fotolar santaj montajmı.sabah kalkınca ilk iş oraya gidip bakacağım.aman bu fotoları reis görmesinde.yada iyş parti ilk belediye transferinimi yaptı.şaka gibi bu ya.

2. Yorum: evet 01 11 2017 05:30
sahire doğal gazın üstüne gitmeye gerek yok nasıl olsa seçimler yanaşıyor siyasiler nutuklarında ilk sırada bundan bahsedecekler hem ne gerek var bunlarla uğraşma köpek katliamı orta çarşının rezilliği belediyenin bayrağı trafik çilesi park sorunu işsizlik bunlar saymakla bitmez gazdere domatesini alır oturur bir bardak çay yudumlarken yıldız kaç köşeli tartışırsın biter gider ne dert kalır ne sorun ....

1. Yorum: sahire 01 11 2017 05:14
bu görünen süsler aylar öncesinden hazırlandı. haber yaparken birazda dikkat edelim. boyabat için daha önemli haberler yapalım doğalgaz üzerine gidelim mesela


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386659


Tasarım:DtGaNi