Yayın Tarihi:01 11 2017 18:30(1302)

“En İyi Yönetmen” Ödülü Enes Cangül’ün Oldu

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki tiyatro sanatçıları arasında 17 yıldır düzenlenen Direklerarası Seyircileri Karadeniz Bölgesi Tiyatro Ödülleri kapsamında bu yıl ’En İyi Yönetmen’ ödülü Kral Çıplak tiyatro oyunu ile Sinoplu yönetmen Enes Cangül’e verildi.

Türkiye’nin en prestijli tiyatro ödüllerinden biri olan "17. Direklerarası Seyircileri Karadeniz Bölgesi Tiyatro Ödülleri" Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Direklerarası Seyirci Ödülleri Koordinatörü Ömer Şahinbaş, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki tiyatro sanatçıları arasında17 yıldır düzenlenen Direklerarası Seyirci ödülleri kapsamında Karadeniz Bölgesi bölgesinde 2016 – 2017 sanat sezonunda sahnelenen tiyatro oyunlarının, tiyatro seyircilerinin değerlendirmelerinin ardından ödüllerin sahiplerini bulduğunu belirtti.

“En İyi Yönetmen” ödülünü alan Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül yaptığı teşekkür konuşmasında, “Türkiye’nin kaptan köşkü ve aynı zamanda Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’tan tüm tiyatro dostlarına selam olsun. Öncelikle şahsımı “En İyi Yönetmen” ödülüne aday olarak gösteren ve şahsımı bu ödüle layık gören Direklerarası Seyirci Ödülleri Koordinatörü Ömer Şahinbaş başta olmak üzere tüm tiyatro gönüllülerine şükranlarımı bildiririm. 2015 yılında “Umut Veren Tiyatro” olmuştuk. Bu yıl çok daha başarılı oyunlarla şimdiden diğer ödüllere de aday olduğumuzu belirtiyorum. Her ne kadar burada sahnede ödülü alan Enes Cangül olarak gözükse de, bu ödül Sinop Hayaller Tiyatrosu’nun bütün oyuncuları, aileleri ve Sinoplular adına alınmış bir ödüldür. Bu vesileyle bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can’a teşekkür ederim.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24093


Tasarım:DtGaNi