Yayın Tarihi:03 11 2017 19:42(1288)

Mutlu idi Çöplü şehir oldu (!)

Sinop’un CHP’li Belediye başkanı Baki Ergül, ulusal yayın yaparak, tüm dünya’da Türk seyirciler tarafından izlenen A HABER isimli televizyon kanalında sert eleştirilere maruz bırakıldı.

Sinoplu bir vatandaş tarafından çekilen çevre kirliliği görüntülerinin whatsapp aracılığı ile A HABER kanalına ulaştırılması sonrasında Sinop’a gelerek sözü geçen bölgede CANLI yayın aracılığı ile Sinop’un çevre kirliliğini gündeme getiren televizyon kanalı, Sinop merkez eski mezbahane ve mezarlık bölgesinde; çöp adası haline dönüştürülen bölgeyi, CANLI yayın aracılığı ile tüm dünyaya izletti!

Çok çirkin görüntüler eşliğinde “ Burası Mutlu şehir diye bilinen Sinop” diye konuşmalarını sürdüren muhabir, CHP’li Belediye tarafından Sinop’ta çevre katliamı yapıldığını ileri sürerek,” Karadeniz’in bu şirin ve turistik bölgesine böyle çirkin görüntüler hiç yakışmıyor “dedi.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: börteçine-sinop 03 11 2017 20:14
sinopta beledıye mı var yahu , bu kadar basıretsız bır yonetım güneydoğuda bıle yoktur ayrıca ne mutlu şehır kıme neye göre bu bır fantezıdır 3 -5 macaperest bır kaç gün takılacak mutlu şehır ilan edecek vs. mutlu olsa nıye gençler metropole kaçıyo iş yok aş yok en çok göç veren ilk 3 ilin içinde istanbula ,alt yapı daha 30/40 yıl oncesıne ait denız lağım kokuyo -hiç bir iş yurumuyor neyın mutluluğu bu , 3/5 restaurant otel yazın 2 ay astronomık fıyattan çakacak gelene mutlu şehır olacak vay be -sinop realitesı bufdur kardeşim .........


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394018


Tasarım:DtGaNi