Yayın Tarihi:04 11 2017 04:16(921)

Biz olsak topa tutulurduk!

AK parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü,dün A HABER kanalında Canlı olarak yayımlanan Sinop Belediyesinin Çöp skandalı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında yaşatılan olaya çok sert tepki gösterdi.

Çöpcü, Sinop Belediyesi AK partili bir başkan yönetiminde olsaydı, şimdi herkes sokaklara dökülmüştü. Yıllar önce üzeri örtülerek temiz bir ortama kavuşturulan eski çöp alanını ne yazık ki CHP’li Belediye tekrar yıllar önceki haline dönüştürmüş durumda. Fakat bakıyorsunuz, kimselerden çıt çıkmıyor.Ağaç sever,çevreci geçinen ,teknoloji karşıtı CHP zihniyeti bugün kendisi Sinop’ta bizzat doğa katliamı gerçekleştiriyor.Sinoplu ise sus pus! Başkan AK partili olsaydı sokaklar da meydanlar da toplanır bizi topa tutarlardı. Ben kimse sokağa çıksın, miting yapsın demiyorum ama biraz vicdanlı olmak gerekiyor. Adaletli davranmak lazım AK partili belediyelere gelince vur gitsin abalıya, CHP’li Belediye ye gelince çekil kenara geçsin istediği gibi mi olsun yani? Bu bir çevre katliamı olayıdır.Sinop’un merkezinde bir çöp dağı oluşturulmuş.Üstelik mezarlığın tam karşısında ve insanlar yakınlarına dua etmek için bu bölgeye gittiğinde burunlarına kadar gelen ve nefeslerini kesen o pis çöp kokusu nedeniyle ibadetlerini bile doğru düzgün yapamaz haldeler.Bunun particilikle filan alakası yok, olmamalıdır da zaten.Sinop bizim, içinde yaşayan herkesin…Mutlu şehir seçilen bir il de nasıl çevre katliamı gerçekleştirilmiş bir televizyon kanalı aracılığı ile ve hem de canlı yayın yapılarak, tüm dünyaya gösterildi.Mutluluk imajımız yerle bir oldu! Artık TUİK Sinop’u en mutlu il değil, en çöplük şehir seçer herhalde”diyerek,İsim vermeden CHP’li Belediye Başkanı Baki Ergül’e olan tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mümtaz 04 11 2017 17:06
çevre ve çevre hassasiyeti konusunda en son konuşacak hatta konuşmaması gereken akpdir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90823


Tasarım:DtGaNi