Yayın Tarihi:04 11 2017 04:35(1688)

Belediye'den Çevre katliamı ile ilgili imzasız açıklama

Sinop'ta meydana gelen çevre katliamı ile ilgili olarak Sinop Belediyesi sosyal paylaşım sitesinden imzasız açıklama yaptı.

Konu ile alakalı Sinop Belediyesi sosyal paylaşım hesabından imzasız bir şekilde yaptığı açıklama şu şekilde; 'Sinop Belediyesi hakkında birkaç gündür yandaş medya kanalında amacı belli yanlış ve yalan haberler gündemi meşgul etmekte oysa ki Sinop Belediyesinin ve çevre İlçe Belediyelerinin tüm çöpleri Meşedağı mevkinde bulunan 2012 yılında işletme ruhsatı alınarak açılan Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisine dökülmekte, ayrıca her ay Sinop Belediyesi söz konusu Katı Atık Depolama Tesisini işleten Mahalle İdare Birliğine bu işlemler için ücret ödemektedir.

Haberin yapıldığı Çukurbağı Mevkisindeki eski Şehir Çöplüğüne Sinop Belediyesi hiçbir şekilde çöp dökmemektedir. Sinop Belediyesi tarafından geri dönüşüm işi yapan firmanın çöplerini ayıklamak için bu alanı kullandığı tespit edilmiştir. Gerekli cezai işlemleri uygulamak için belediyemizce çalışmalar günler öncesinde başlamış olup şirketin alanı boşaltması için süre verilmiş ve o süre beklenmekte iken bu haberler gündem olmuştur. Taraflı ve karalama haber yapmak için çaba harcamak yerine vatandaşları bilgilendirmek üzere haber yapmayı düşünmeyen yandaş medya kanalı gereksiz yere kamuoyunu günlerdir meşgul etmektedir.

Söz konusu konu ile ilgili haberlerin ve açıklamaların Belediye Başkanımız il dışında iken yapılması ayrıca manidardır. Bu nedenle bu konuyla ilgili Belediye Başkanımızın önümüzdeki hafta başında yapacağı basın açıklamasını tüm kamuoyunun dikkatlice takip etmesini öneririz'

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: osman 08 11 2017 16:49
yalan yanlışmış yandaş medyaymış gitsin herkez gözüyle görsün pisliği çevre katliamını gözlerimle görmesem sinop belediyesinin paylaştığı şu yazıdan sonra onlara inanırdım yazıklar olsun size sinobu katledin bide üste çıkın milleti karalayarak herkez gidip görebilir pisliği (ülkeye rezil oltuktan sonra belki biraz temizlik yapmışlardır #rezil belediye )

1. Yorum: mustafa dülger 05 11 2017 04:21
yand.oporak taş medya yalan yanlış diye isimsiz beyanda bulunmakla kurtulamazsınız.yandaş medyaya malzemeyi siz veriyorsunuz.iyiki kartal caddesi ve çevresindeki pecmurdelik en ücra köyde bile olmaz.3 yıldır toz toprakiçindeyiz.yağmur yağınca da çamurla cebelleşiyoruz.üstelik atatürk ilkokuluna giden öğrenciler de bizlerle aynı kaderi paylaşıyorlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90916


Tasarım:DtGaNi