Yayın Tarihi:05 11 2017 05:13(1076)

Gazetemize karşı algı yaratmaya çalışan bildiriyi kınıyoruz

Türkeli'nin Sesi gazetemizin kınama metnidir.

Türkeli ilçemizde 12 yıldır Türkeli'nin Sesi adı altında gazetemiz ve internet haber sitemiz aracılığıyla ilçede olup biteni yayınlayarak, vatandaşlarımızın gözü kulağı olan gazetemize karşı yazılan ve tamamiyle kişisel sıkıntıları nedeniyle çeşitli konular bahane ederek saldırı niteliğinde hazırlanan ve halkımıza dağıtılan el ilanı hakkında hazırladığımız kınama metnidir.

12 yıl boyunca ilçemizde hizmet veren Türkeli'nin Sesi adlı gazetemiz, vatandaşlarımızın her türlü haklarını gözeterek, sorun ve sıkıntıları gündeme taşımakla birlikte sorunların çözümü noktasında sağladığı birçok haberlerimiz olduğu okuyucularımız tarafından bilinmektedir. Ve bunlardan bazıları özetle; "Hastanede neler oluyor?", "Bir aylık asfalt oldu köstebek yuvası!", "Telefon direği tehlike saçıyor", "Trafo tehlike saçıyor", " Türkeli PTT'de sıkıntılar bitmek bilmiyor", "Türkeli'ni bekleyen büyük tehlike", "Caminin çevresi içler acısı", "Aile Sağlığı Merkezi içler acısı", "Mescidin hali içler acısı", " Araç sahiplerinin muayene sıkıntısı", "Sahile inen çöpler insan sağlığını tehdit ediyor", "Bozuk yollar onarılmayı bekliyor" başlıklı buna benzer birçok haberlerimiz internet haber sitemiz ve gazete arşivlerimizde mevcut olup, internet haber sitemizde yaptığımız haberlere ulaşabilirsiniz.

Gazetemize "tek gazete olmanın dayatması içinde" olduğumuzu el ilanında belirten şahıs, tamamiyle kendi kişisel problemlerini çeşitli konuları bahane edip, el ilanını bastırarak, algı operasyonu içerisine girmiş ancak, belediyeden kanunen izin almadan dağıttığı ve tamamiyle bu konuda suç işlediğini fark etmediğini de belirtmek istiyoruz. Aynı zamanda, aile sağlığı merkezinin şehrin dışına alınması konusunda da haklı bir karar olduğu kanaatindeyiz. Gündemle ilgili konunun muhattabı Belediye Başkanlığı'nın açıklama yaparak vatandaşlarımızı aydınlatacağını da özellikle belirtmek isteriz.

Gazetemize gelen vatandaşlarımızın, toplumsal yaşadıkları sorunların mantıklı olanların çözümü noktasında korkusuzca haberleştirerek duyuru yaptığımızı herkes bilmektedir. İlçe açısından düzeltilmesini talep ettiğimiz ve haberimizin ardından çoğu sorunun çözüldüğü de belirttiğimiz bazı haber başlıklarından da anlaşılmaktadır.

2-3 yıldır dernek yöneticiliği yapan ve Türkeli dernekler platformu başkanı olduğunu belirten Ş.Y. adlı şahıs, dernek yöneticiliği yaptığı süre içerisinde de hiçbir konuda başarılı ve ilçeye faydalı biri olmadığını da görüyoruz.

Algı yaratmaya çalışan bu şahsın bilinçsizce hazırlayarak dağıttığı bildiriyi kınıyoruz.

Kaynak: Türkeli Haber.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gökhan 06 11 2017 17:46
kimsenin yapamadığını yapmış helal olsun adama sapına kadar haklı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78483


Tasarım:DtGaNi