Yayın Tarihi:05 11 2017 05:35(1429)

Boyabat’ta Trafik Ekipleri Okul Servislerini Denetlediler

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri 2017-2018 eğitim öğretim yılında trafikte yerlerini alan okul servislerini denetledi. İlköğretim ve orta öğretim okullarına taşıma yapan öğrencilerin bulunduğu minibüsler, durdurularak Okul Servis Araçları Servisleri TEK TEK İNCELENDİ.

30 Ekim 2017 ve 3 Kasım 2017 tarihleri arasında okul servis araçları denetimi gerçekleştirdiler. Yapılan denetimlerde yaklaşık 44 servis aracı denetlenmiş olup denetimleri yapılan araçlarla ilgili mevzuat çerçevesinde eksiklik olmadığı, araçlarda son zamanlarda gündeme gelen Cam filmi dahil her araç denetlendi. Alınan biliye göre ise okul servis denetimlerinin sömestre tatiline kadar sıklıklarla devam edeceği bildirildi.

Servis şoförleri ve servis hostesleri yapılan uygulamadan memnun olduklarını, denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Ezgi FM Haber Merkezi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: misafir 07 11 2017 04:45
saraydüzü kavşağından her gün öğlen saatinde vilayetler anaokulu yoluna ters yoldan girip tehlike saçıyorlar.saat 12.10 ve 12.25 arası görebilirsiniz bu şoförleri çocukların canını hiçe sayıyor.

3. Yorum: turan 06 11 2017 04:21
aslında ambulanstan farkları yok fakat başka okul servisine yetişecekleri için acele ediyorlar okul müdürü 20-25 dakika yerine 1 saat uzatmalıydı demek 20-25 dakika yeterli değil... anlayanlara

2. Yorum: vatandaş 05 11 2017 19:12
her sabah saat 7 - 8 arası işçi serviseleri ve özellikle okul servisleri yıldız mh. ışıklarda ışık ihlali yapıyorlar. taşıdıkları öğrencilerin hayatlarını tehlikeye atıyorlar. 3 - 4 servis taşıyan minibüsler var ve bu yüzden öğrencileri yetiştirmek için hem hızlı araba kullanıyorlar hem de ışık ihlali yapıyorlar. yetkilileri ğöreve çağırıyorum. sadece evrak kontrolü ile denetim yapılmıyor. hergün ışıklarda sabah saat 7-8 arası bir polis ekip aranası beklesin.

1. Yorum: herzamn 05 11 2017 14:57
edilsün tabi öğrenci tsşımıyorlar sanki hastaya ilaç yetişyiriyorlar üsülsüz yrrlerde öğrenci alıp indirmelerinede bskulsın tabi sadece okul servisi yapanlar değil diyer servislerede bakılsın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23036


Tasarım:DtGaNi