Yayın Tarihi:08 11 2017 00:33(1909)

İYİ Parti Basın Açıklaması

İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir yaptığı yazılı basın açıklamasında: ‘Karadeniz'in İncisi güzel Sinop'umuzun İYİ Parti kurucu İl Başkanlığı görevinin şahsıma verilmiş olması beni son derece onurlandırmıştır.

Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve Divan Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için, arkadaşlarımızla birlikte gece- gündüz durmadan çalışacağız. İYİ Parti 2 yıllık bir siyasi mücadele sonucunda kurulmuştur. Politik yürüyüşümüz her türlü baskı, şiddet ve engellemeye rağmen milletle buluşmayı başarmıştır. Bir parti kurulması kararını Öncelikle Türk Milliyetçileri vermiş, milletin merkezinde bir parti kurma iradesini de yine Türk Milliyetçileri ortaya koymuştur. Dolayısıyla İYİ Parti gücünü ve kuruluş ilkelerini doğrudan milletten almıştır. Meşruiyetinin kaynağı Türk Milleti olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener; "Bize gelen gömleğini çıkarmasın "diyor. "Gömleklerimizi çıkarmadan, Milletin bütünlüğü, mutluluğu, kavga dilinin ortadan kalktığı, hayat tarzına saygılı bir Türkiye için çalışacağız" diyor. Bu nedenle İYİ Parti'nin "TURKİYE İYİ OLACAK" sloganıyla başlattığı iktidar yürüyüşüne, destek vermek isteyen herkes, İYİ Parti çatısı altında kendini tanımlayabilir ve parti politikalarının oluşum sürecine katkı verebilir. Bize düşen gömleklerimizin üzerine vatanseverlik üniformasını giyip, Türkiye'yi iyi hale getirmek için çalışmaktır. Tüm Sinop halkını, İYİ Parti çatısı altında GÜÇ BİRLİĞİ yapmaya davet ediyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Ceyhan Demir
İYİ PARTİ Sinop Kurucu İl Başkanı

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: hayurlusu 08 11 2017 16:39
iyi iyi
iyi olacak inşallah

2. Yorum: gökbörü 08 11 2017 15:08
iyi partıden şuan için bır şey olmaz , boşuna havaya girmeye gerek yok , çok buyuk bir şey olmadığı surece rte 12 yıl daha ülkeyı yonetecek , sonra emeklıye ayrılacak , ama tekrar soyluyorum çok buyuk bır olay olmadığı surece !!!!!!!!!!

1. Yorum: amiral 08 11 2017 02:20
artık akp chp ile birleşmesi gerekecek çünkü iy parti çoook zorlayacak


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96835


Tasarım:DtGaNi