Yayın Tarihi:08 11 2017 02:34(1372)

Jandarmadan kaçak silah operasyonu

Türkeli ilçesinde, kaçak yollarla silah ve mühimmat temin ettiği belirlenen bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda silah, mermi, patlayıcı madde ve patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığınca icra edilen planlı faaliyet kapsamında; Türkeli İlçesine bağlı bir köyde ikamet eden bir şahsın evinde ve eklentilerine operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında yapılan aramada kaçak yollarla temin edildiği tespit edilen; (1) adet AK-47 Kaleşnikof Piyade tüfeği, tüfeğe ait (1) adet şarjör, (7) adet av tüfeği, (1) adet 7.62 mm çapında Tabanca, (1) Kg. patlayıcı madde, (5) Kg. patlayıcı madde yapımında kullanılan sodyum nitrat, (1.85) cm saniyeli fitil, (20) adet 7,62 mm Kaleşnikof mermisi, (24) adet 7,65 mm Tabanca mermisi, (6) adet 5.56 mm çaplı mermi, (14) adet 7.62 mm G-3 Piyade tüfeği mermisi, (12) adet 7.7 mm çaplı Kanas keskin nişancı tüfeği mermisi, (6) adet 357 Magnum cal tabanca fişeği, (5) adet farklı tabancalara ait şarjör, (1) adet 9 mm çapında tabanca fişeği ve (20) gr. Kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler Jandarma tarafından muhafaza altına alınırken söz konusu şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15172


Tasarım:DtGaNi