Yayın Tarihi:09 11 2017 02:54(927)

SÜBİTAM Bilime Güç, Araştırmalara Değer Katmaya Hazır

Sinop Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinin, bölgemiz başta olmak üzere ülkemize değer katacak projelerde daha etkin bir şekilde kullanılması için değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

Sinop Üniversitesi SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Birim Amirleri ve Akademisyenler katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, SÜBİTAM’ın Sinop ilimiz başta olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz açısından önemli bilimsel çalışmalara imza attığını belirterek, “Düzenlenen bu toplantıyla Araştırma Merkezimizin mevcut durumunu müzakere ederek, ilimiz, çevre üniversiteler ile sanayi kuruluşlarının proje, ar-ge ve bilimsel çalışmalarına üst düzey katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca Araştırma Merkezimizin siz değerli akademisyenlerimiz tarafından daha aktif ve etkin bir şekilde kullanılması da bizim öncelikli hedefimizdir ”dedi.

Ardından Sinop Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bir sunum yapan Merkez Müdürü Doç. Dr. Muhittin Yılmaz da SÜBİTAM’ın mevcut durumu ile bilimsel araştırmalarda kullanılan cihazlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantının soru-cevap bölümünde ise, Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Merkez Müdürü Doç. Dr. Muhittin Yıldırım, SÜBİTAM ile ilgili akademisyenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387495


Tasarım:DtGaNi