Yayın Tarihi:10 11 2017 18:49(1784)

Boyabat’ta Doğalgaz Bilmecesi

9 Kasım 2017 Boyabat’ta Doğalgaz polemiği ve Doğalgaz çelişkisi devam ediyor. Haber merkezimizin “Boyabat’ta Doğalgaz Fiyaskosu” Boyabatgazetesinin ise ”Boyabat Doğalgazı için çalışmalara başlanması planlanmaktaymış“ haberi sonrası Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Doğalgaz konusunda açıklamaları yapılan haberlere farklı bir boyut kazandırdı.

Fakat vekil Nazım Maviş açıklamaları ile Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı’nın Boyabat Yeni mahallede ve diğer mahallelerde yaptığı yol çalışması vekil Nazım Maviş’in açıklaması ile çelişiyor.

4982 sayılı yasa gereği Boyabatgazetesi.com haber sitesine Devletin en yetkili organları ve Botaş tarafından gönderilen yazıda “Boyabat ilçesi DGHB projesi” Botaş dağıtım şirketi tarafından müştereken gerçekleştirilecek olup ilgili yatırım şirketinin yatırım planlaması doğrultusunda çalışmalara başlanması planlanmaktadır” cümlesi bulunurken, Yıllardır siyasilerin dilinden düşmeyen Doğalgaz geçtiğimiz günlerde Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından “Boyabatlılar’ın 2018 yılının sonunda doğalgaz yakmaya başlayacaklardır” ifadesi merak konusu oldu.

Aynı zamanda Boyabat belediyesi, Boyabat Yeni Mahallede ve diğer mahallelerde Boyabat merkeze yaptığı parke üstüne asfalt ile Doğalgazın Boyabata geleceği görüntüsünü sergiliyor mu?

Devletin en yetkili organlarının ve Botaş’ın yazısı, vekil Nazım Maviş açıklamaları ve Boyabat belediyesinin çalışma şekli ile Doğalgaz polemiği ve bilmecesi daha uzun yıllar konuşulacağa benzemiyor mu?

Bu görüntüler 9 Kasım 2017 tarihinde çekilmiştir.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: kemal 13 11 2017 06:23
yazıktır haramdır allah aşkına oy uğruna paralarımız nerelere gidiyor güzelim parkenin üstüne gereksiz bir şekilde asfat atılıyor içim acıyor ne gerek vardı parkenin neyi vardı ayıp yazık haram cıkar bunlar sizlerden

4. Yorum: logar 12 11 2017 02:51
asfaltı atiyosun iyide asfaltı atmadan önce altına emisyon (zift) dökülmesi gerekmezmiydi

3. Yorum: garan 11 11 2017 02:48
soran okursa yol yaptı deriz hahaha

2. Yorum: oy oy 11 11 2017 00:32
merale yaptığım yorumu çizer bunu eleştirecegim için yayınlarsın siz tarafsız boyabat'lı iseniz bütün yorumları yayınla gardaşım
gelelim sadede; bu parke taşlarının kullanım süresi dolmuş onun içinmi üstü asfaltlanıyor doğalgaz meselesi boyabatın ana ve temel sorunudur şefik çakıcı tüpcülerle ortakmı çalışıyor ısınma ve mutfak dahil tüpe verilen paranın 1/3 ine ay cıkacakken doğalgaz rahatlığını bilmeyen vatamdaşda enezek enezek seyrediyor,kaldıki bunu vekilden önce yerel yönetim olduğundan başkanın dillendirmesi gerekirdi
iyi akşamlar

1. Yorum: see 10 11 2017 22:53
parke üzerine asfaltıda ilkkez burda görüyorum.sonra sokak aralarında niye sel oluyo diyosunuz.kilitli taş hem masrafsız hemde en azından yağış sonrası suyu aralarından emiyo.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

342031


Tasarım:DtGaNi