Yayın Tarihi:15 11 2017 02:24(1557)

Marketçi ile hırsız karşılaşınca...

Türkeli'de yaşanan trajikomik olayda hırsız, girdiği işyerinde marketçi ile karşılaşması üzerine bulunduğu yerden hızla kaçtı. Yaşanan olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Musabey Caddesi üzerindeki Çelik Market işletmesine gece saatlerinde giren yüzü maskeli hırsız, marketçinin gece işyerinde bulunduğu sırada kapıyı zorlayarak içeri girdi. İş yeri sahibi Murat Çelik ile karşı karşıya kalan hırsız, bulunduğu yerden bir anda çıkarak hızla uzaklaştı. Olayın şokunu yaşayan Çelik, daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Yaşanan olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.

İşyeri sahibi Murat Çelik, yaptığı açıklamada, olayın saat 03.30 sıralarında yaşandığını belirterek, "Gece uyku tutmadı, işyerine gidip film izleyeyim dedim. Sonra kapı açıldı, gecenin 03.30'unda kim gelecek, birisi şaka yapıyor sandım. Bir baktım kara maskeli birisi. Beni gördüğü anda kaçmaya başladı. Ben dışarıya çıkana kadar bir anda gözden kayboldu. Küçücük ilçede böyle bir olayın yaşanması şaşırtıcı. Halkımız dikkatli olsunlar. Allah'tan işyerinde ben vardım da herhangi bir zararım olmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkeli Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360000


Tasarım:DtGaNi