Yayın Tarihi:24 11 2017 00:21(1377)

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Mübadele Derneğine ziyaret

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop ilinde faaliyet göstermekte olan Sinop Balkan Türkleri ve Mübadele Derneğini ziyaret etti.

Mübadele Derneği binasında gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda yaşandı. Esnaf Odası Başkanı Haydar Gündoğdu Mübadele Derneğinin Sinop ilinde yapmış olduğu başarılı etkinlik ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyarette Sinop esnafının karşılaştıkları sorunlar ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarete Merkez Uzungürgen köyü Muhtarı Ferhat Demirol’da katıldı.

Sinop ilindeki Sivil Toplum Kuruluşları ile her türlü işbirliği ve dayanışmaya hazır olduklarını ifade eden Aral, hep birlikte STK’lar olarak Sinop’un tanıtımında, kalkınmasında ne gerekirse yapabileceklerini Sinop ilinin bunu deniziyle, doğasıyla, yeşiliyle hak ettiğini belirterek çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret son buldu.

Kenan Aral
Balkan Türkleri ve Mübadele Derneği Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376585


Tasarım:DtGaNi