Yayın Tarihi:24 11 2017 00:27(685)

Başkan Rafet Orhan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin; ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren Sinoplu İş Adamları Derneği başkanı Rafet Orhan mesajında “Öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için gayret göstermekteler” dedi.

Türkiye’nin yapılanmasında en önemli görevi öğretmenlerin üstlendiğini vurgulayan SİAD başkanı Rafet Orhan ; “Dünyada gelişmiş ve güçlü ülkelerin neden geliştikleri incelendiğinde görülecektir ki, bunun temel nedeni eğitime ve eğitimcilere verdikleri önemdir. Ülkemizdeki gelişmişlikte bunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 1981 yılından beri kutladığımız "24 Kasım Öğretmenler Günü'nün milletimize, insanlığa, özellikle öğretmen ve çocuklarımıza ve tüm eğitim camiamıza iyi, doğru ve güzel yarınların başlangıç noktası olması temennisiyle hayırlı olmasını diliyor, ayrıca, başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum." dedi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104907


Tasarım:DtGaNi