Yayın Tarihi:24 11 2017 04:35(1587)

Boyabat Ticaret Odası Üç İlçede Öğrencilere Ayakkabı Yardımı Yaptı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından İhtiyaç sahibi öğrencilere 2017/2018 öğretim yılında ayakkabı ve bot dağıtıldı. Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası her yıl olduğu gibi bu yıl da Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerindeki ilk, orta ve lise derecelerindeki 30 okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere 1150 adet bot ve ayakkabı dağıttı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Mutlu ilçelerdeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrenciler için dağıtılan ayakkabı yardımı hakkında yaptığı açıklamada; Sosyal Sorumluluk ve Yardım projeleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da gerek gıda ve erzak yardımları gerekse diğer aynı yardımların devam ettiğini belirtti. Başkan Mutlu “Ticaret ve sanayi odası üyeleri ve Boyabat esnaf ve sanayicileri olarak kimsesizlerin kimsesi, imkansızların imkanı olmak için bu projelerin devamlılığı bizler için sadece görev değil insani sorumluluktur.Tüm öğrencilerimize 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı içinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31031


Tasarım:DtGaNi