Yayın Tarihi:24 11 2017 19:07(1397)

Yıldırım, "Dalından kopan yaprağın yönünü rüzgar tayin eder"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, gündeme dair yaptığı açıklamada, “ ‘Dalından kopan yaprağın yönünü rüzgar tayin eder’ sözüne uygun davrananları gelecekte milletimiz affetmeyecektir. Kendilerine yeni macera arayanlar İP’siz kuyularda siyasete soyunanlar, yakın zamanda İP’in ucunun kimde olduğunu daha net göreceklerdir.” dedi.

Gündeme dair gazetemize açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, şunları söyledi; “MHP Türkeli İlçe Başkanlığı olarak; 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren partimizin ülke siyasetinde devleti ve milletinden yana aldığı tavır ve yaptığı siyasetten rahatsızlık duyan,15 Temmuz darbe girişimini savunan, şahsi ve siyasi çıkarlar uğruna davayı ve dava arkadaşlarını yarı yolda bırakarak ahde vefa duygusundan nasibini almamışların partimizden istifası veya parti aleyhinde çalışarak kendilerini ihraç istemiyle disiplin kuruluna kadar sevk ettirmeleri partimiz için kesinlikle bir kayıp değil, aksine bir kazanım olarak görmekteyiz.

İl yönetimimize çamur atarak, kendilerini aklama peşindeler. “Kötü söz sahibinindir” uyumsuzluk algısı yaratma çabası FETÖ yöntemi olup, kimin yanında durduklarını da ifşa etmişlerdir. Davranışın ne Ülkücülükle, ne de MHP’lilikle alakası yoktur. Tamamen çıkarcı duruş sergilemekte olup, ilkesiz bir duruştur. İl teşkilatımız bütün birimleri ile uyum içinde çalışmaktadır.

Şunu unutmamalıyız ki, MHP’de hainliğe, iki yüzlülüğe, fesatlığa ve içten pazarlığa yer yoktur. Hesap yapanların davası ve dava arkadaşı yoktur, sadece hesaplarına uyan işbirlikçileri vardır.

MHP ismi ve amblemi, Türk siyasetinde bir marka ve onurlu bir madalyadır. Bu davadan gerekli feyzi almamış bu değeri taşıyamayanlar için yapılacak hiçbir şey yoktur.

Bugüne kadar MHP de siyaset yapmak isteyen her Türk vatandaşına nasıl ki kapılarımız açıksa; gitmek isteyen, kendine yeni yol çizenler için de kapımız ardına kadar açıktır.

MHP bir çınardır. Dalları budansa da, daha gür bir şekilde büyüyeceği bilinmelidir. MHP önce ülkem ve milletim diyen bir partidir. Duruşumuz, yerimiz, kimliğimiz ve kişiliğimiz Türkiye’nin çıkarlarından yanadır. Hiç bir dünyevi makam ve mevki, Ülkücü ve MHP’li kimliğimizden üstün değildir. Ve bu kimliğimiz bizim için en yüce değerdir. “Dalından kopan yaprağın yönünü rüzgar tayin eder” sözüne uygun davrananları gelecekte milletimiz affetmeyecektir. Kendilerine yeni macera arayanlar İP’siz kuyularda siyasete soyunanlar, yakın zamanda İP’in ucunun kimde olduğunu daha net göreceklerdir.

MHP olarak biz diyoruz ki; bu ülkede terör sorunu var, bölünme sorunu var, bunlara bağlı olarak da ülkemizde beka sorunu var. Maalesef zeka sorunu olanlar bunu anlamıyorlar.

MHP; Türk siyasetinin önemli, vazgeçilmez ve yeri asla doldurulamayacak en önemli aktörüdür. MHP’nin Türk milletinin vicdanında edindiği yeri yok etmeye kimsenin gücü yetmez. Yapılan bütün yorumların, uygulanan algı yönetimi metotlarının arkasında kirli bir hesap yatmaktadır. Çünkükirli siyaset, kirli medya ve kirli sermaye,MHP tabanına gözünü dikmiştir. ABD, AB, Nato ve bunların desteklediği PKK-FETO vb. amansız MHP düşmanı örgütler, ellerini ovuşturup Türkiye’nin çökmesini hedeflemişken, MHP’yi içten vurmanın kimlere fayda sağladığını aziz milletimizin takdirine ve sağduyusuna bırakıyorum.

Ülkücüler ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz, yetersiz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamış, hiç de olmayacaktır.

MHP, nemelazımcılığın, vurdumduymazlığın, köşe dönücülüğün hakim hale getirildiği bir toplum yapısında "Ülkücülük" fikrini ve inancını siyasi felsefesinin temeli yapan tek partidir.

Ülkücünün tek yeri ve tek partisi MHP'dir.

Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük MHP'nin tekelindedir,

MHP vatandır, MHP millettir.

MHP Türkiye’nin ele geçirilememiş kalesidir.

MHP hem Türk Dünyası, Hem İslam Dünyası, hem de Dünya’daki tüm mazlumların gözyaşını silecek İlahi Kelimetullah yolunda gidenlerin partisidir.

Son olarak biz Ülkücüler diyoruz ki; sabrımız nefsimizin üzerindedir. Kimse sabrımızı zorlamasın.

Ne mutlu MHP’liyim diyenlere, saygılar sunarım.”

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: vah ki ne vah 29 11 2017 15:13
korku korku korku
siz bop'çu amcanızın arka bahçesinde oynamaya devam edin bakalım. koltuk değnekliğini ne zaman bırakacaksınız bakalım.
ama çektiğiniz çile az kaldı az. siz baraj altında kalınca amcanız artık işe yapamayacağınız için kullanılmış paçavra gibi atacak sizi ve siz de amcanız gibi kandırıldık nidalarıyla gezerken davaya ettiğiniz ihanetin bedelini ödüyor olacaksınız.

4. Yorum: pişman 28 11 2017 14:49
bahçeliyemi yalaklık yapıyosun başkan yazık ettiniz...

3. Yorum: abc 25 11 2017 07:42
hersey iyi olcak artik size oy moy yok...

2. Yorum: garan 25 11 2017 00:35
bu seçim baraj altı artık altınkaya barajında balık avlar

1. Yorum: türkelili 25 11 2017 00:26
seçimde nasıl oy istiyeceksiniz onu merak ediyorum benden daha mhp ye oy yok


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53455


Tasarım:DtGaNi