Yayın Tarihi:24 11 2017 20:02(2218)

İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan Basın Açıklaması

Bizlerin Türk milliyetçiliğini ve vatan sevgisini, kumpaslarla ölçemeye, ayarı bozuk terazilerlerle tartmaya kalkan, İYİ PARTİ'yi, sayın genel başkanını ve gönül verenlerini eleştirmeyi ülkü edinen, biat kültüründen kurtulamayan arkadaşlara diyeceğim şudur; Yarın inanın bu hesapsız ve talihsiz beyanatlarınızdan utanacaksınız. Söylemlerinizi akıl ve vijdan süzgecinden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Bizler ülkü, hedef, irade ve fikren dün ne söylüyorsak bu günde aynı şeyleri söylüyoruz. Defaatle uyarmama rağmen bazı sözde yönetici konumundaki arkadaşlar terbiye, edep ve ahlak sınırlarını aşarak holiganca slogan atmaya, hakaret etmeye devam ediyor. Oturduğunuz koltuklar bizlere hakaret ve küfretme yetkisini size vermez.

Hakaret dilini kullanan, toplumu ayrıştıran, insanların iradelerine ipotek koymaya kalkan demokratik haklarına saygı göstermeyen sözde kendilerini dava ve siyaset adamı ilan edenler bu millete en büyük ihaneti yapar.

İYİ PARTİ toplumun bütününü kucaklayan bir partidir. İYİ PARTİ kavga dilinden, kutuplaşma dilinden, hakaret dilinden uzaktır. İYİ PARTİ iyi şeyler vadeden ve İYİ'lik üzerine kurulmuş bir partidir. Vatan millet ve bayrak kaygısı taşıyan herkesi İYİ PARTİ çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum.

İYİ PARTİ SİNOP MERKEZ İLÇE BAŞKANI

Yılmaz Şanlan

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394185


Tasarım:DtGaNi