Yayın Tarihi:26 11 2017 04:09(2129)

Minik Öğrenciler Gazetecilik ve Matbaa Hakkında Bilgilendirildiler

23 Kasım 2017 - Bugün Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu öğrencileri Boyabat Sesi ve Boyabat Yankı gazetesini ziyaret ederek gazetecilik hakkında merak ettiklerini sordular.

Abdurrahman Güneş İlkokulu öğrencileri 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Muzaffer Şehitoğlu ile birlikte gazeteyi ziyaret ederek, gazetecilik, habercilik, matbaacılık bir gazetenin habercilik mesleklerini basımına kadar geçtiği evreler hakkında bilgiler aldılar. Gazetenin matbaa kısmında çalışmaları yakından görsel olarak izleyen öğrencilere gazete muhabiri Semih Türkoğlu bilgi gazetecilik, habercilik, matbaacılık hakkında bilgiler verdi. Yer yer öğrencilerden gelen sorulara da cevap veren Semih Türkoğlu haberciliği ve matbaacılığı anlatırken elindeki fotoğraf makinesi ile muhabirliğinde elden bırakmadı.

Gazeteyi ziyarete eden Abdurrahman Güneş İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri yapılan program sonrası A.A. muhabiri Mahmut Coşkun ve Muhabir Semih Türkoğlu ile vedalaştıktan sonra gazeteden ayrıldılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: osman 27 11 2017 04:48
çocuklara gazetenin en güzel baskısını vermişsiniz memleket iyi olacak :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51127


Tasarım:DtGaNi