Yayın Tarihi:27 11 2017 04:48(2288)

Durağan Ülkü Ocakları ”Milliyetçi Yarınlara Doğru 3″ Programına Yoğun İlgi Vardı

Durağan Ülkü Ocakları tarafından organize edilen”Milliyetçi Yarınlara Doğru 3″ programına yoğun ilgi vardı.

Akşam saat 18.00 başlayan programa Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Durağan Belediye Başkanı Ahmet, Kılıçaslan, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan’da katıldılar.

Yapılan program öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım; ”Ülkü Ocakları sadece bulunduğu bölgenin değil, bütün vatanın değil, Tuna’dan, Altaylara, Allah davası mensubu tüm Türk İslam Ülkücülerinin buluştuğu aynı duygu ve düşüncelerin kalplerinin bir çarptığı kutlu bir dergahtır. Bizlerde Durağan Ülkü ocakları ve MHP il ve ilçe teşkilatları olarak hareket olarak Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in açtığı yolda, Ülkü Ocaklarımızın gerçek vizyonu ve misyonu çerçevesinde halka hizmet hakka hizmettir, anlayışıyla genç nesillerimizi geleceğin büyük Türkiye’sine hazırlıyoruz. İslam aleminin, Türklük camiasının ve küresel derebeyleri tarafından ezilen mazlum milletlerin kurtuluşunun yegane vesilesi yine bu Ülkücü iradedir. Ülkücüler olarak bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir.” dedi.

Durağan Gölet tesislerinde yapılan “Milliyetçi Yarınlara Doğru 3” Manco Sezici sahne aldı. Manco Sezici'nin program akışı sonrası sahne alan sazı ve yorumuyla Ülkü Ocakları genel merkez sanatçılarından Seyhan Sürmeli, Ülkücü gençleri adeta kendilerinden geçirdi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
25. Yorum: son yorum 04 12 2017 01:19
benimde sana son yorumum. mükemmel bir teskilat biraktiniz sinopta ülkücü hareketi mükemmel yerlere getirdiniz. askere gittiniz pkk ile mücadele ettiniz sizler süpersiniz. tek suç üst yönetimin. eyvallah. allah rızası için bu davanın yakasını bırakın artık. bu yolculukta aracın içinde yer aldınız. ama aslında yüktünüz. partiyi geçtim. hiç yoktan ocağın çocukları ile iyi olun

24. Yorum: 22.yorumcuya 2 01 12 2017 04:40
bu sana ve senin zihniyetine yazacağım son yorum olacak çünkü körle yattığınız için şaşı kalmışsınız yanisi b.o.pçularla takıla takıla cümleleri olduğu gibi anlamak yerine işinize geldiği gibi anlamayı öğrenmişsiniz.
güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsunuz ama güneş balçıkla sıvanmaz bunu bile bilmiyorsunuz.
ülkücüyüz diye yorumlar yazıp zamanında zürriyetsiz dediğiniz genel merkezi yere göğe sığdıramıyorsunuz fakat sizlerin ülkücü olmadığını biz ülkücüler biliyoruz ve fikirleriniz bizler için yok hükmündedir siz bunu anlayamıyorsunuz.daha sizinle konuşacak yorum yazacak zamana bile yazık ve son yorumum.
ayağınız göl başınız pınar.
hadi varıvi emminin

23. Yorum: 22 nolu yorumcuya 01 12 2017 04:35
koçum yaşın kaç nerede askerlik yaptın ve hangi şartlarda vatana hizmet ettin bilmiyorum ama sen benim yazdıklarımı başka yerinle okumuş ve anlamışsın.
1- 50 senelik sinop teşkilatına neler yaptığımızı 50 senedir bu davanın içinde olanlar bilir.
2-teşkilatlar senin dediğin kadar kötü kötü halde ise ve teşkilatta dava adamları kenara çelikdilerse bunda tek suçlu üst yçnetim yani genel merkezin yanlış politikalarıdır.
3-eski doğru yollu anaplı falanlı filanlı diye bir cümle kurmadım sen nereden geldin anapa doğru yola anlamadım.
4-ocaklar parti enkaz halinde ise bunun sebeplerini genel merkeze sorun. ayrıca sen kimin yediğinin içtiğinin hesabını ödedinde ''yediniz içtiniz hesabı gençlere kitlediniz hoop'' diye bir cümle kullanma cürreti gösteriyorsun.

22. Yorum: harun 30 11 2017 21:04
daüda pkk avlamışmış etmişmiş. sanki herkes yatarak askerlik yaptı bi sen savaştın. herkesin bu vatana hizmetleri olmuştur. bu kadar çok davadan bahsediyorsun bu zamana kadar 50 senelik sinop teşkilatı için ne yaptın. teşkilatların hali ortada. hiç üst yönetime çamur atmayın. burada nerde eski akp li var partide nerde eski doğruyol lu anaplı partide. ocaklar partiler enkaz halinde . baktınız işin içinden çıkamadınız hoop üst tarafa suçu at partiyi terket.
yediniz içtiniz hesabı gençlere kitlediniz gittiniz...

21. Yorum: vay arkadaş..!! 2 30 11 2017 15:35
bizler sınırlarda terörist kovalarken sizler devletten bedava verilen yaşlılık yetim hasta maaşı hibe kredi peşinde, bizler karda kışta donma tehlikesine rağmen terörist avlarken sobanın üstünde kestane kavuranlar aldığı hibe kredi ile passata binenler kalkmış bize vatan millet edebiyatı yapıyorlar.
beyler!!!!
ülkücü hareket bahçeli tarafından işgal edilmiş ve onlara karşı enbüyük tehlike olarak gördükleri merhum muhsin yazıcıoğlu şehit edilmiştir.
bizler zamanında fetöcu lara hain derken bunlar mübarek hoca efendi deyip açılışlarına katılıyorlar.
değerli ülküdaşlarım;
devir akıllı olma devridir.
fetöcu şerefsizlerden ve işbirlikçilerinin bu vatana zarar gelir bunun bilincinde olun.
allah'a emanet olun

20. Yorum: vay arkadaş..!! 30 11 2017 15:16
bu çıkar ilişkisi ne büyük bir ilişkiymişki bakıyorumda yorumlara, arkadaş ülkücüyüm izlenimi verip yorum yazan ne çok akp'li var.
dava mava vay arkadaş vay..!
edebiyata bak sen.!
neymiş;
vatan için millet için falan filan mış mış ta mış mış.
göndere sözde kürdistan bayrağı çekilip barzani nin karşılandığı yer bu vatanın toprağı değilmiydi?
teröristlerin ellerini sallayarak davul zurna eşliğinde haburdan girdiği topraklar vatan toprağı değilmiydi?
o teröristler vatanımın mahallelerine çukurlar kazıp işgal etmeye çalışırken neredeydiniz???

19. Yorum: 13.yorumcuya 2 29 11 2017 22:04
bizim davamız türklük bizim davamız islam davasıdır. bu dava da kandırılmaya yer yoktur. bizler dün dost dediklerimize bugün terörist diyemeyiz çünkü bizim davamızda it herdaim ittir terörist te herdaim tetöristtir. bizler teröristte çıkarlarımız çakışınca değil herdaim terörist diyoruz.
şuan davamızın söz sahibi olan sözde genelbaşkan zat ilkelerimiz ve davamıza yakışmayan tutumlar sergilediği için aktif olarak partide değiliz ve o zat orada olduğu sürece de olmayacağız.
şayet gerçekten ülkücü isen ki ben ülkücü olduğuna inanmıyorum kafanı kaldır da bak bakalım etrafında kaçtane gerçekten dava adamı kalmış?

18. Yorum: 13.yorumcuya 29 11 2017 21:39
bak kardeş!!
öncelikle seviyeni koru ve beni senin seviyene inmeye zorlama.
sonrasında ise bu yorumları yazan sen sıkı bir akp'li olduğunu söylemlerinle belirtmişsin zaten. vatansız matansız söylemleri sana aynen iade edip benim yüksekova'da keklik gibi anladığım orspu çocuklarını davul zurna ile karşılayan ve davayı öne sürüp menfi çıkarlarını korumak adına bunlarla işbirliği yapan hiç kimse ile aynı çatı altında olamayız. bizim yetiştiğimiz ocakta ve savunduğumuz davada asl olan vatandır.

17. Yorum: orhun 29 11 2017 20:08
dün mhp yi hdp chp ile kualisyon kurup akp yi yıkmamakla suçlayanlar ile bugün akp yi neden destekliyor diyenler aynı güruhtur.
sanki 2015 yılına kadar kendileri mükemmel dava adamlığı yapmışlar gibi şimdi tutup üst yönetimi ülkülük süzgecinden geçiriyorlar.

sinopta teşkilatların tarihi nerdeyse yarım asırdır var. herkes teşkilatların ne kadar dejenere ne kadar fitne dolu dağınık gevşek bir yapıda olduğunu biliyor. kimse kusura bakmasın bu durumun üst yönetimle hiçbir alakası yok !.
teşkilatların bu hale gelmesinden sorumlu olanlar için üst yönetime suçlamalar yöneltmek onlar için bir kaçış noktası.

16. Yorum: sakin 29 11 2017 20:05
arkadaşlar mhp'nin siyasal tarihinde ona karşı yapılan düşmanca tutum bitmemiştir bitmeyecektir. sizler bunu göze alarak yola çıkın.bu dönemde kendi içimizde bildiklerimiz dahi solculardan gördükleri jargonlar ile stepne,koltuk değneği vs. mhp ye hakaret ediyorlar. bu insanların amacı üzümü yemek değil bağcıyı dövmek.

siyaset ne taraftan eserse essin ülkücü duruş sahibi olandır. durduğunuz nokta önemli bir noktadır. allah yar ve yardımcınız olsun.

15. Yorum: 11. yoruma 29 11 2017 20:00
mhp chp ile beraber hareket ederken ülkücülere kurşun sıkan bir chp ile hareket etmediyse bugünde barzanilerle gezen ülkücülere düşmanlık eden, haburda teröristleri geçiren bir akp ile değil tam tersi politikalar güden bir akp ile hareket edebilir. bu siyasettir.

amaaa eğer ki akp bahsettiğiniz yıllardaki politikalarına geri döner ve mhp hala akp ile beraber hareket eder ise o zaman gelin omuz omuza tepki gösterelim....

14. Yorum: 11. yorum sahibine 29 11 2017 19:59
2010 referandumunda nasıl ki chp ile aynı safta yer alındıysa ve vatansız memleket düşmanları algı yönetimi yapıp bizi davayı satmakla suçladıysa yahut cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak aday çıkartılıp mhp yi chp nin altına girmekle itham ettilerse bugün aynı karakterdeki insanlar mhp yi akp'nin arka bahçesi olmakla suçlamaktalar. kenara çekilinilseydi ülkücüler o dönemde eski zamanın kavgalarını sebep koşarak biz chp gibi bize kurşun sıkan bir parti ile bir olmayız derlerdi ? sizler o dönemde mi bırakıp kenara çekildiniz merak ederim. eğer o dönemde kenara çekilmediyseniz bugün bu düşünceniz son derece samimiyetsiz ve çelişkilidir.

13. Yorum: 11. yorum 29 11 2017 19:53
11. yorumda bazı şeyleri cevapladığınızı kendinizce kenarda durmanıza bahane üretiyor olabilirsiniz. mhp şahıslardan üstün büyük bir kurumdur. mhp sadece siyasi bir parti değildir. mhp de sıkıntılar varsa biz yokuz herşey iyi ikiyken varız anlaşıyı ülkücülük ile bağdaşmaz.

ikincisi malum organizasyon ülkü ocakları ile ilgili. burada ağırlı 15-16 yaşındaki gençler yetişmekte. bu gençler daha kendi partisi bilecek düzeyde değil. türkiye siyasetini ne kadar bilirler ki bu gençlerin bağlı olduğu kurumun faaliyeti altına siyasi yorumlar yapabiliyorsunuz.

siyasi olarak kenara çekildiyseniz bu dava sadece siyaset yapan bir dava değildir. karınca kararınca bu gençler için neler yapabiliriz diyerek koşturabilirsiniz.

12. Yorum: 4.ve5. yorumculara 2 28 11 2017 15:49
bakın ülküdaşlar,
açılım dediler habur da orsp.çocuklarını davulzurna ile karşıladılar.
milliyetçiliği ayaklar altına aldık dediler.
bahçeliye evlenmedi zürriyetsiz dediler.
bizlere kafatasçı dediler.
ve. vs. vs.
ve siz kalkmış bunların arka bahçesinde bunlara koltuk değnekliği yarışına girmişsiniz.
ankarada barzani yi yeşilsarıkırmızı renklerdeki sözde bayrak özde paçavra altında karşılayanlar ile hangi vatan millet davası birliğine girmişsiniz.
açın gözlerinizi ve zararın neresinden dönerseniz bu millete o kadar iyilik yapmış olduğunuzun farkına varıp doğruyu arayın araştırın üç beş kendini bilmez yandakçıları laflarına kanmayın.

11. Yorum: 4.ve5. yorumculara 28 11 2017 15:36
4.yorumcuya:
bizler, yani gerçek ülkücüler çıkarlarımız doğrultusunda hareket etmediğimiz için şuan o sözde ülkücü ama özde akp in arka bahçesi olan toplulukta değiliz. bir diğer konuya gelince gerçek ülkücüye hakaret edenin haddini de bildiririz merak etme sen.
5.yorumcuy:
bu davanın gerçek sahipleri, dava davalıktan çıkıp akp savunuculuğuna geçtiği için ve davanın karar mekanizması da habur ve barzani savunucularını savunma yarışı içine girdiği için bizler yani gerçek ülkücüler davaya zarar vermemek adına köşemize çekilip beklemekteyiz.
çünkü her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıp bizlere kafatasçı diyenler ile birlikte olamayız.

10. Yorum: davut koçyiğit 28 11 2017 15:23
mükemmel gazetecilik. ocak başkansız ocak gecesi

9. Yorum: ampülsavar 28 11 2017 01:47
vay be siyasal islamcılar türk milliyetçiliğini inkar edenler ülkü ocakları gecesinde bu hayramı alamet şerremi alamet bir karar vermedim ama şu belliki ülkü ocaklarının gecesine milli görüşcü ümmetçileri davet belki bir nezaket sayılabilir ama belliki gelenlerin gelmeye ihtiyacı varmışki geldiler

8. Yorum: selimpusat 27 11 2017 19:58
güzel bir geceye benziyor. kimse tadınızı kaçırmasın. sizler yolunuzda ilerleyin. sözde hareketin içerisinde gözükenlere aldırış etmeyin.
dün başbuğ yaşarken en çok eleştirenler bugün başbuğ olsa böyle mi olurdu diyorlar. birilerinin amacı üzüm yemek değil dava içinde makam mevkileri gitmesinden mütevelli bağcıyı dövmek

7. Yorum: sahıs 27 11 2017 19:54
şahane bir geceydi. durağan gibi bir yeri ülkü ocakları çatısında hareketlendiren arkadaşlara tebrikler.....

6. Yorum: ülkü ocakları 27 11 2017 19:52
davut koçyiğit bey
ülkü ocakları gecesinde parti mensupları dışında bir kişiyi dahi anmadan haber yapmak doğru mudur ?

ülkü ocakları ve bu organizasyonu düzenleyen il başkanı emre ye yahut ilçe başkanı hakkıyı anmadan katılımcıları saymak için çok mu uğraştınız.

yoksa bu şahısların isimlerini mi bilmiyorsunuz

5. Yorum: seyfo57 27 11 2017 19:49
vah ki ne vah diye sözde ülkücü iyi dinle.
bahsettiğin gibi bu davanın sözde gerçek sahipleri varda neredeler. gün gelecekmişte emaneti alacakmışmış.40 kapı gezenlerden medet umanlar dava adamlığı edebiyatı okuyamazlar. ülkücüye zulm etmeyin

4. Yorum: ahmet 27 11 2017 19:47
vah ki ne vah diyen türlü hakaretler eden zat.
zaten durağanda bulunan milletvekili 5 dakika uğrayıp konserden ayrıldı. ve davet edilmeden kendisi uğramak istediğini bildirdi. bu camia bu kadar kolay hakaret edilecek bir camia değildir. haddinizi biliniz.
yarın çıkarınız olsa akp kapısından ayrılmayacak olanlar bu davayı yalan yanlış iftiralar ile lekelemesin !

3. Yorum: vah ki ne vah 27 11 2017 15:59
başbuğ alparslan türkeş yaşasa idi davayı bu hale getirenleri tekme tokat döverdi.
koskoca dava ne hallerde. eyy bahçeli sen bunun vebalini nasıl ödeyeceksin??
ülkücü yalama değildir olamaz!! ama sayende meydan yalamalara kaldı. siz sırtınızı dayadığınız davayı onun menfaatlerine sattığınız bop eşbaşkanı amcanız daha ne kadar sırtınızı sıvazlayacak bakalım. ama şunu da unutmayın ki davanın gerçek sahipleri gün gelecek emanetlerini sizden alacak ve bu yalakalığın hesabını soracaktır vesselam

2. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 27 11 2017 15:32
güzel bir katilimla güzel program olmusa benziyor, emegi gecenlerden rabbim razi olsun, genclik icin gelecek icin calismaya devam, ne mutlu türküm diyene

1. Yorum: ay bir yandan 27 11 2017 15:21
leylimley


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25863


Tasarım:DtGaNi